mam grafiku inno3d geforce fx5700 so 4 pinovym s-video vystupom a chcel by som to prepojit s tv. problem je ze mam starsi tv a na nom len scart konektor ktory nepodporuje s-video takze ked prepojim pc s tv tak nemam farby. potreboval by som redukciu cinch na s-video(4 pin) a nemozem to nikde zohnat (ku karte nebolo nic take). Neviete mi niekto poradit kde sa to da zohnat resp. nema to niekto na predaj? dik
Inno3D FX5700 - ako ju prepojim s tv ?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- milis
- Začátečník

Inno3D FX5700 - ako ju prepojim s tv ?
zdravim
mam grafiku inno3d geforce fx5700 so 4 pinovym s-video vystupom a chcel by som to prepojit s tv. problem je ze mam starsi tv a na nom len scart konektor ktory nepodporuje s-video takze ked prepojim pc s tv tak nemam farby. potreboval by som redukciu cinch na s-video(4 pin) a nemozem to nikde zohnat (ku karte nebolo nic take). Neviete mi niekto poradit kde sa to da zohnat resp. nema to niekto na predaj? dik
- tovr1203
- Začátečník

V každém elektru seženeš redukci S-video - cinch nebo s-video - scart. Mimochodem u nás (v Globusu
) mají dokonce v elektru sadu za 350,- pomocí které to propjíš komplet od s-video výstupu na PC do scartu na TV, obsahuje to všechny redukce a kabely, které tam potřebuješ.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale když TV nemá na SCARTu osazené vstupy s-video (tj. zvlášť jasovou a zvlášť barevnou složku), což je sice nepravděpodobné, ale u starší TV možné, tak zbývá jediné, a to je právě redukce na kompozit.tovr1203 píše:V každém elektru seženeš redukci S-video - cinch nebo s-video - scart. Mimochodem u nás (v Globusu) mají dokonce v elektru sadu za 350,- pomocí které to propjíš komplet od s-video výstupu na PC do scartu na TV, obsahuje to všechny redukce a kabely, které tam potřebuješ.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- milis
- Začátečník

- tovr1203
- Začátečník

http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... h_start=18
tady jsou nějaký ty redukce, já to mám taky propjený PC S-video (4 piny) do TV - scart
tady jsou nějaký ty redukce, já to mám taky propjený PC S-video (4 piny) do TV - scart
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
- milis
- Začátečník

pre tovr1203
cau dik za dobry tip. inak ty ked to mas tak prepojene, ze scart na s-vhs 4 pin mas tam aj dva cinch konentory na zvuk? vdaka za odpoved. tak by to mohlo fungovat na jednej strane scart a na druhej dva audio cinch + s-vhs.(obraz aj zvuk)
- tovr1203
- Začátečník

Co se týče toho zvuku, tak to musíš vést kablík ze zvukovky do scartu, ale to už nemám, protože mám kompa v obýváku.
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: