problem so zapajenim dvoch diskov
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- spiderman
- Nováček

-
problem so zapajenim dvoch diskov
Zdravicko, mam na primary ide napojeny jeden disk ako master. Na secondary ide mam ako master dvd a ako slave suflik. Pokial nevlozim druhy disk do sufliku tak mi to slape normalne, ale ked zapojim druhy disk tak mi to pri uvodnej obrazovke pri nabiehani win (xp sp2) zmrzne. V biose mi vsetko detekuje normalne len ten win nekce nabehnut. Nastaveniam diskov v biose sa skoro vobec nerozumiem ale myslim si ze by to mohlo byt prave nieco v biose. Poradte lame
thanx
- kuceraj
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkus ten disk na jiným kompu. Mohlo by to být taky slabým zdrojem (zkus odpojit vše nepotřebné).
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
- zombux
- Odborník PCT

ten disk v šuplu máš hádám správně nastavenej jako slave. zkus vyhodit šupl a zapojit disk bez něj přímo na kšandu, šuply se rády porouchávají. když to nepojede, zkus přehodit disk na master a mechaniku na slave. když nepojede ani jedno, zkus samotnej disk, jestli neni bota někde jinde (disk funguje? je v pořádku kabel?)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- spiderman
- Nováček

-
Disk aj suflik su urcite v poriadku, skusal som to aj na priamo a vsetko mozne. Neskusal som to len bez odpojenej dvd. Bohuzial pocitac je mojej priatelky a momentalne k nemu nemam pristup. Ale islo to ok len mam taky dojem ze to zacalo blbnut po nahodeni default hodnot v biose, tak preto si myslim ze by to mohlo byt tym
- zombux
- Odborník PCT

tak nastav všechny 4 IDE na AUTOspiderman píše:Disk aj suflik su urcite v poriadku, skusal som to aj na priamo a vsetko mozne. Neskusal som to len bez odpojenej dvd. Bohuzial pocitac je mojej priatelky a momentalne k nemu nemam pristup. Ale islo to ok len mam taky dojem ze to zacalo blbnut po nahodeni default hodnot v biose, tak preto si myslim ze by to mohlo byt tym
ignorelist: kremrole a dezoláti