Barton XP 3200

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

pavel77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel77 »

Zkousel jsem snad vsechny biosy a je to porad stejne. Ted mam bios F8.
V biosu mi to napeti jde nastavit bud na "Auto" nebo muzu pridat napeti vys. Niz mi to nejde. Kdyz mam auto tak to ukazuje porad 1.83v. Toz nevim. Mel jsem nedavno zamklyho Bartona 2500+ a ten mi tam ukazoval taky vic. Bylo na nem asi 1.75v. Co mi tak doporucite jeste? Nebo to nechat tak kdyz to bezi?
pavel77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

3200+

Příspěvek od pavel77 »

A jeste jeden problem mi nastal, jak jsem updatoval bios, prestalo mi to detekovat v pci slotu satelitni kartu skystar 2. Ve druhem slotu jde, potrebuji ji ale vratit zpatky. V tom puvodnim slotu mi ji PC vubec nedetekuje. Nevite nekdo jak to udelat aby to zase slo?
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Skus este program napr. CPU-Z v ktorom ti ukazuje napetie CPU.
Satelitna karta:Skus odinstalovat komplet ovladace,vyber ju a vloz spet.
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: 3200+

Příspěvek od Dzin »

pavel77 píše:A jeste jeden problem mi nastal, jak jsem updatoval bios, prestalo mi to detekovat v pci slotu satelitni kartu skystar 2. Ve druhem slotu jde, potrebuji ji ale vratit zpatky. V tom puvodnim slotu mi ji PC vubec nedetekuje. Nevite nekdo jak to udelat aby to zase slo?
Nech to pokud to běží :)
Ze Ss2 jsem měl taky problémy musím jí mít co nejdál grafice :)
Tak to flashni zpátky, ne?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
pavel77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel77 »

Updatoval jsem ten bios zpatky a uz mi to nejede ani ve druhem slotu. To je v pr..li. :( Zkousel sem to i vyndat a vratit zpet a ruzne predelavat ale je to mrtvi. Pc ji po updatovani nedetekuje. Nezbyva mi nic jinyho nez ji dat do slotu 3. Kdyby s timto mel prosi vas nekdo zkusenost a vedel jak to udelat aby mi ta karta bezela ve slotu jak bezela, napiste prosim. Predem diky.
ludo
Nováček
Nováček

Příspěvek od ludo »

mas spravne najuperovanu dosku, lebo gigabytky maju mostik ktory je defaultne nadstaveny na 100 mhz fsb, ten sa musi vybrat a potom idu vsetky ostatne fsb, treba sa pozriet do manualu dosky tam to najdes, lebo ked menis fsb v biose a mostik tam je tak automatycky zvysujes aj agp/pci, a to neni moc dobre
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“