I need assistence!!! Nefunguje UDMA

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Nadlajbi
Nováček
Nováček

I need assistence!!! Nefunguje UDMA

Příspěvek od Nadlajbi »

Zdravim lidi, potřeboval bych poradit, mam SEAGATE Baracuda 80GB a nejde nastavit UDMA běží pořád jen v režimu PIO:-( Mam ho už přes rok a makal v poho až do jednoho krásnýho dne, kdy se mi nepodařilo zapnout kompa => umřel :x Vyměnil jsem desku a zdroj a zase to jelo, disk taky, ale jen v režimu PIO a v Sandře udělal místo svejch 35MB/s žalostných 3,5MB/s. Hrál jsem si s BIOSem, měnil kšandy, systémy, zkoušel ho v jiným kompu, e ceterá, e ceterá a výsledek VELKÝ PRD s malým kulovým :evil: Jiný disky makaj v poho i s tou 80kou na jednej kšandě, takže jsem z toho jelen :) A tak vás prosím o radu jestli někdo náhodou nevíte co s tím.
Nadlajbi
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

částečně odpálená elektronika... :(
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Nadlajbi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nadlajbi »

To samý se už stalo kámošoj na tom samým disku jen s tím rozdílem, že mu při tom nelehnul kompik, prostě jen tak :) Takže reklamačka by to asi měla jistit, co?
Nadlajbi
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Tak nejak jsem z toho nepochopil jestli to jede v jinem PC ok?? Jestli ano tak je problm v desce jestli ne tak smula. Zaruka jeste je??
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Nadlajbi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nadlajbi »

Ne e, je pomalej i v jinejch kompech. No jo, tak jim ho tam po novým roce zanesu, sem zvědavej co mi na to řeknou???
Nadlajbi
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“