Nějaký program na počítání stažených dat?
Moderátor: Don
- Bedas
- Začátečník

-
Nějaký program na počítání stažených dat?
Čusec lidi. Pořeboval bych poradit jesi neznáte nějakej program pro počítání stažených dat. Mám ADSL omezený na 4GB tak bych potřeboval zjistit kolik mi ještě zbývá. Programy jako "netmonitor nebo down2home" nechci pač po vypnutí pc se velikost down dat vymaže a já chcu nějakej prográmek, kterej by to furt připočítával. A traffic meter od E+P mě jaksi blbne. Takže prosím poradtě. Díkec
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- stebloo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bedas
- Začátečník

-
Díkec. to už mě stačí
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
- pipa
- Začátečník

-
Re: Nějaký program na počítání stažených dat?
Ja mam down2home a funguje - tzn. po vypnuti pc to kontinualne připočítavá, můžeš nastavit statistiky po dnech,týdnech, rok a další kombinaceBedas píše:Čusec lidi. Pořeboval bych poradit jesi neznáte nějakej program pro počítání stažených dat. Mám ADSL omezený na 4GB tak bych potřeboval zjistit kolik mi ještě zbývá. Programy jako "netmonitor nebo down2home" nechci pač po vypnutí pc se velikost down dat vymaže a já chcu nějakej prográmek, kterej by to furt připočítával. A traffic meter od E+P mě jaksi blbne. Takže prosím poradtě. Díkec
AMD Duron 1,6G (Applepred),Gigabyte GA7VT600,Bios rev.F9,Ram 768 MB,Hitachi Deskstar T7K250,cooler Arctic Cooling CoperSilent 2.