Snad to tu este nebolo
Takze ako ste zacinali?
Ja html -> css > javascripty(velmi povrchne) -> php(no, kedysi to nebolo tak zle), k tomu mysql -> c -> c++(to studujem momentalne )
tak si tady pěkně zaOTčkuju když je ten štědrej den, u mě se nejedná o linii, ale o pár teček
1. na základce BASIC (počítač CONSUL neboli "zbrojováček")
2. posléze pár trapných pokusů na IQ151 ve spojení s cívkovým magneťákem a souřadnicovým zapisovačem
3. VŠ - trapnej pokus o PASCAL, semestrálka na téma součin matic byla v kámošově režii
4. VŠ mladá - základní programy v TurboPascalu
5. stal ze mě obyčejný uživatel, zaplaťpánbů
Pokusy(Baltík, Basic na MZ-700) -> Ovládání Windows -> HTML -> JavaScript -> PHP -> CSS -> ??? ??? ??? C? Java? Delphi?
...samozřejmě souběžně s tím jsem se učil HW
A ktory jazyk sa vam zdal byt najlepsi? viem ze je to tazko povedat, kazde je na nieco ine...ale predsa, s ktorym ste si najviac rozumeli?A preco nikto nerobi C++ ? sak to su zaklady, nie? teda tak som pocul
Inac este doplnim ze vsetko samouka, na tej nasej skole nas nenaucia ani ako premenuvavat subory cez skratky, aj to som ucke vysvetloval ja...ale narok mame mat pascal, tak som zvedavy..
nejlepší? záleží k jakému účelu, pokud chceš vytvářet solidní aplikace rychle, pak Delphi (object pascal), pokud chceš psát drivery a speciální věci, tak C++
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
pavel.minarik píše:nejlepší? záleží k jakému účelu, pokud chceš vytvářet solidní aplikace rychle, pak Delphi (object pascal), pokud chceš psát drivery a speciální věci, tak C++
ako to? ja som myslel ze prave C++ je super na programy
... nic ... nic ... zs ... nic ... ss - in progres (2jar) ... html ... css ... xhtml ... nic ... ucim se jak na linux ... ucim se php a mysql ... jsem proste LAMA
Basic (didaktik ) -> Qbasic -> Quick Basic
Turbo Pascal -> Borland Pascal (OOP) zatim asi nejvic kodu, co jsem napsal, ale uz ho nepouzivam
C (dva perny semestry)
Delphi
HTML
VBScript, trochu JavaScript
Visual Basic -> Interdev (ASP)
SQL
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... Windows Vista je tady, řekněte "WTF"