Mam velmi kuriozni problem s GF4 MX440. Vsechno fungovalo v pohode a nahle ... Byl jsem kamosovi vymenit IDE kabl,pac si ho omylem trochu poskodil pri vyndavani HDD. Tak jsem ho vymenil vse vratil do puvodniho stavu!!Pak jsme chteli vse oslavit shlednutim filmu, ale na televizi se obraz neukazal!Asi 2hodiny jsem resil PROC, ale na nic sem neprisel.Proste to vsechno fungovalo a ted uz to zkratka nejde!!Mate nekdo podobne zkusenosti, nebo napad co s tim??
btw: Stahuju jine ovladace a TVtool a snad mi to pomuze??
TV-Out na GF4 MX440 - nefunguje ?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Chroust
- Začátečník

TV-Out na GF4 MX440 - nefunguje ?
Sony VAIO VPCS11X9E
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Square
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zial moje skusenosti hovoria ze na tychto typoch kariet je to dost caste ze proste odide TV-Out do vecnych lovist, vzdy sa to riesilo cez reklamacie....
ale pre teba je to asi smutna sprava....
Este mozno skusit skontrolovat kabel a uistit sa ci je tomu tak, napr. na inom kompe..... takisto skontrolovat aj TV ci Video ci je IN OK!.... mne sa prednedavnom stalo ze kabel bol seknuty a skratoval........
Inak uz neviem ako z toho von....
samozrejme predpokladam ze ovladace od grafy su tam...... 
Este mozno skusit skontrolovat kabel a uistit sa ci je tomu tak, napr. na inom kompe..... takisto skontrolovat aj TV ci Video ci je IN OK!.... mne sa prednedavnom stalo ze kabel bol seknuty a skratoval........
Inak uz neviem ako z toho von....