nejde mi instalovat audigy
Moderátor: CageJ
- BonnScott
- Nováček

-
nejde mi instalovat audigy
poradte plz mam audigy 1, a po reinstalu systemu mi nejde nainstalovat audigy, ale jinde karta funguje, u mne dokonce taky ale jen pod KXdriverama WDM od creative.. a oboje sou totalne shit
- kolo
- Mírně pokročilý

- BonnScott
- Nováček

-
pouzivam XP mam vsecky zaplaty, a SP2
vsecko mi jede mam vsecky drivery etc......
vsecko fara v cajku ale tohle..... mne vaze boda karta je taky v poradky na jinejch driverech jede zkousel sem skoro vsecko ruzny pci ....
karta zadnej konflikt nema na WDM jede v cajku a na KX taky
ale orig z cd nejdou instalit napise mi to ze software nenasel zadny soundblaster hardware
to sami nejnovejsi z netu
vsecko mi jede mam vsecky drivery etc......
vsecko fara v cajku ale tohle..... mne vaze boda karta je taky v poradky na jinejch driverech jede zkousel sem skoro vsecko ruzny pci ....
karta zadnej konflikt nema na WDM jede v cajku a na KX taky
ale orig z cd nejdou instalit napise mi to ze software nenasel zadny soundblaster hardware
to sami nejnovejsi z netu
- Arcarius
- Začátečník

Ahoj
Tak tenhle problém jsem měl taky ,ani snad nevím jak jsem to udělal že mi to jde ,ale bude to asi takto .Normálně tu zvukovku vytáhni a zapni si počítač ,v tom pak vymaž apsolutně veškerý naistalovaný bordel s KX driverů a Sound Blaster ,vymaš všechno až po registrace,ať tam nemáš nic i tu složku audigy ve windows jestli tam nějaká zbude ,pak počítač restartuj a pak to ještě všechno zkonroluj jestli tam něco nezbylo ,pak počítač vypni a vlož tam tu zvukovku ,pak by si měl windows najít nový hardware a pak už to znáš .Přeju ti ať ti to vyjde,jinak nevím. 
CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
- Amon-Ra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem stejnej problém, po formátu disku a nové intalaci jsem na tom byl úplně stejně! Dost mě to s..re, ale nakonec to skončilo tak, že používám integrovanou. Po tejdnu zkoušení všeho možnýho, jsem to vzdal! Zkoušel jsem vyčíst, jak tady někdo radil, něco i z fóra na stránkách MSI, tam má podobnej problém spousta lidí, ale páč zas tak dobře anglicky nešprechtím, nebyl jsem schopen si z těch příspěvků udělat nějakej rozumnej závěr. Podle mě pořádně nikdo neví proč to tahle zlobí! Na jinejch deskách karta bez problémů!?
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ahoj
Takhle jsem to řešil i já, ale ještě jsem navíc vyčistil registry. Potom už instalace proběhla bez problémůArcarius píše:Tak tenhle problém jsem měl taky ,ani snad nevím jak jsem to udělal že mi to jde ,ale bude to asi takto .Normálně tu zvukovku vytáhni a zapni si počítač ,v tom pak vymaž apsolutně veškerý naistalovaný bordel s KX driverů a Sound Blaster ,vymaš všechno až po registrace,ať tam nemáš nic i tu složku audigy ve windows jestli tam nějaká zbude ,pak počítač restartuj a pak to ještě všechno zkonroluj jestli tam něco nezbylo ,pak počítač vypni a vlož tam tu zvukovku ,pak by si měl windows najít nový hardware a pak už to znáš .Přeju ti ať ti to vyjde,jinak nevím.
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- BonnScott
- Nováček

-
cim si cistil ty registry ?
pac peklooo zkusil sem to co mi vsichni psali odinstaluj drajvry vyndej karty ujisti se ze sou pric a zas ji tam dej
ja sem to udelal timhle
driver cleaner pric vseky drivery creative a KX
potom jeste system cleaner pric uplne vsecko.....
a nakonec v tweaku xp pric registry.....
tak co delam spante
pac peklooo zkusil sem to co mi vsichni psali odinstaluj drajvry vyndej karty ujisti se ze sou pric a zas ji tam dej
ja sem to udelal timhle
driver cleaner pric vseky drivery creative a KX
potom jeste system cleaner pric uplne vsecko.....
a nakonec v tweaku xp pric registry.....
tak co delam spante
- Babun
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
uz nevim co s tim
mam audigi 1 SB0230 s FW. Nainstaluju ji, podle systemu jede správně, ale nejde mi zvuk. Pokud si pustim něco ve win media playeru, napise mi to, ze nelze prehrat, spojky nejsou spojeny. Nevite nekdo co s tim?
- Arcarius
- Začátečník

Re: uz nevim co s tim
Ahoj naistaluj si jiný přehrávač třeba JetAudio6 a pak to zkus možná to je tím jestli ne tak to může být zastaralýma driverama nebo špatně naistalovanýma driverama.Nejlepší je to naistalovat úplně od začátku jako kdybys ji tam nikdy předtím neměl a je možné že Windows ti ukážou že ti drivery fungují dobře ,ale třeba máš špatně WDM ovladače ,zkus uvidíš ,když tak napiš.Babun píše:mam audigi 1 SB0230 s FW. Nainstaluju ji, podle systemu jede správně, ale nejde mi zvuk. Pokud si pustim něco ve win media playeru, napise mi to, ze nelze prehrat, spojky nejsou spojeny. Nevite nekdo co s tim?
- Babun
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zvuk nejde v žádném přehrávači. Správce systému hlásí, že zařízení pracuje správně, ale v nastavení zvukových zařízení to hlásí, že zvukové zařízení neexistuje.Arcarius píše:Ahoj naistaluj si jiný přehrávač třeba JetAudio6 a pak to zkus možná to je tím jestli ne tak to může být zastaralýma driverama nebo špatně naistalovanýma driverama.Nejlepší je to naistalovat úplně od začátku jako kdybys ji tam nikdy předtím neměl a je možné že Windows ti ukážou že ti drivery fungují dobře ,ale třeba máš špatně WDM ovladače ,zkus uvidíš ,když tak napiš.Babun píše:mam audigi 1 SB0230 s FW. Nainstaluju ji, podle systemu jede správně, ale nejde mi zvuk. Pokud si pustim něco ve win media playeru, napise mi to, ze nelze prehrat, spojky nejsou spojeny. Nevite nekdo co s tim?
- Arcarius
- Začátečník

Zvuk nejde v žádném přehrávači. Správce systému hlásí, že zařízení pracuje správně, ale v nastavení zvukových zařízení to hlásí, že zvukové zařízení neexistuje.[/quote]
No ato právě může být tím co jsem ti psal tak to aspoň vyzkoušej za to nic nedáš jenom trochu času
No ato právě může být tím co jsem ti psal tak to aspoň vyzkoušej za to nic nedáš jenom trochu času
- lojsa
- Nováček

-
měl jsem stejný problém SB1 0220, počítač při instalaci zamrzal (ovlad. SB i KX), tak jsem koupil SB 2 ta je asi více blbuvzdorná a ovladače můžu měnit dle libosti, cca po měsíci jsem chtěl SB1 poslat do ... a předtím jsem ji dal do PC a vložil CD k SB 2 a ona bezproblémů jela, tak jsem ji chtěl dát do jinýho kompu a tem opět zamrzl, takže SB1 je děsnej cajk a nemá cenu se s ni zlobit
- Amon-Ra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: