RivaTuner 2.0 RC15.3

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

RivaTuner 2.0 RC15.3

Příspěvek od Shit »

Už brzo, máme se na co těšit :roll: :old4: :onfire: (Vánoce od Unwindera - Thx. :worship: ) :)
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

no ja se ani netesim :wink: neni snad proc :?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

K!ll3r píše:no ja se ani netesim :wink: neni snad proc :?
Třeba ty unlocky nějak půjdou :wink: (Mně se to netýká, u mně 16/6 :roll: ).
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Shit píše:
K!ll3r píše:no ja se ani netesim :wink: neni snad proc :?
Třeba ty unlocky nějak půjdou :wink: (Mně se to netýká, u mně 16/6 :roll: ).
no ty unlocky pujdou jen u urcitych verzi nova verze locku, ktera se tyka novych GK a to trebas i 6600 nongt je slozitejsi a rivatuner je na ... :x
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

K!ll3r píše:nova verze locku, ktera se tyka novych GK a to trebas i 6600 nongt
Co by šlo na 6600nogt odemknout? :?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Shit píše:
K!ll3r píše:nova verze locku, ktera se tyka novych GK a to trebas i 6600 nongt
Co by šlo na 6600nogt odemknout? :?
myslim ze killer chtel napsat 6800 :roll:
0118 999 881 999 119 7253
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

no ono zalezi jake nakonec bude PCB , protoze jeden muj friend na vysich mistech mel 6600 nongt betaverzi a ta ma DDR3 takze muzete hadat o jake PCB se jednalo :wink: ale jak to vypada zvitezi DDR1 takze se bude jednat o NV43 a tam bude mozna zamcen OC :wink:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

K!ll3r píše:a tam bude mozna zamcen OC :wink:
Naše "řemeslo" bude v prd**i ? :? :sad:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

jj asi tak , ale uz je na svete reseni :) ale to reknu az prijdou 6600
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

K!ll3r píše:ale uz je na svete reseni :)
:onfire: OC "řemeslo" bude pokračovat :onfire:
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Shit píše:
K!ll3r píše:ale uz je na svete reseni :)
:onfire: OC "řemeslo" bude pokračovat :onfire:
REMESLO ??? Niekto sa tu zivi pretaktovanim?? Ja som si myslel ze zaluba :lol:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Axis píše:REMESLO ???
Jsou tam uvozovky :P :wink:
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

K!ll3r píše:
Shit píše:Třeba ty unlocky nějak půjdou :wink: (Mně se to netýká, u mně 16/6 :roll: ).
no ty unlocky pujdou jen u urcitych verzi nova verze locku, ktera se tyka novych GK a to trebas i 6600 nongt je slozitejsi a rivatuner je na ... :x
Mimochodem, už sem postneš tu firmu, která má ty natvrdo zamčený karty, kde ani novej rivatuner nepomůže?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Meridius píše:Mimochodem, už sem postneš tu firmu, která má ty natvrdo zamčený karty, kde ani novej rivatuner nepomůže?
No já si typnu: Asus. Protože má výrobek na 8/4 @LE, 12/5 @NU, 12/6 @GE, 16/6 @GT a U - (myslím, že Unwinder dokonce psal, že 16/6 maj pouze Ultry a 16/5 GT). Chipy maj perfektně roztříděný podle toho, jak se povedely.
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Shit píše:
Meridius píše:Mimochodem, už sem postneš tu firmu, která má ty natvrdo zamčený karty, kde ani novej rivatuner nepomůže?
No já si typnu: Asus. Protože má výrobek na 8/4 @LE, 12/5 @NU, 12/6 @GE, 16/6 @GT a U - (myslím, že Unwinder dokonce psal, že 16/6 maj pouze Ultry a 16/5 GT). Chipy maj perfektně roztříděný podle toho, jak se povedely.
No, Asus bych si taky tipnul. Jo, teď už to je dost o hubu spoléhat na to, že karta jde odemknout, ale zatím se snad žádnej hardware lock nepřichystal.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
beckl
Nováček
Nováček

MSI 6800 NX

Příspěvek od beckl »

Mam tuhle kartu pretaktovat de krasne 450gpu vykon vsude dost 9500 3dmark03..ale prece jem rad bych zapnul fsechny pip...a docetl jsem se ze to de prikazama od toho rusa(riva tuner)...povedlo se to nekomu prez ten prikaz a zvedlo mu to vykon a kam ho vlozil?: v tom nemam jasno...
prosim muzeto to osvetlit...diky
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: MSI 6800 NX

Příspěvek od Meridius »

beckl píše:Mam tuhle kartu pretaktovat de krasne 450gpu vykon vsude dost 9500 3dmark03..ale prece jem rad bych zapnul fsechny pip...a docetl jsem se ze to de prikazama od toho rusa(riva tuner)...povedlo se to nekomu prez ten prikaz a zvedlo mu to vykon a kam ho vlozil?: v tom nemam jasno...
Píšeš jak hotentot..jak máme poznat, co máš za kartu? Novej rivatuner přijde brzy, tak není třeba zadávat příkazy.
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

ASUS a to serie 44-46 tyden
beckl
Nováček
Nováček

Re: MSI 6800 NX

Příspěvek od beckl »

Meridius píše:
beckl píše:Mam tuhle kartu pretaktovat de krasne 450gpu vykon vsude dost 9500 3dmark03..ale prece jem rad bych zapnul fsechny pip...a docetl jsem se ze to de prikazama od toho rusa(riva tuner)...povedlo se to nekomu prez ten prikaz a zvedlo mu to vykon a kam ho vlozil?: v tom nemam jasno...
Píšeš jak hotentot..jak máme poznat, co máš za kartu? Novej rivatuner přijde brzy, tak není třeba zadávat příkazy.
Soráč psal jsem to jinam...tady sem na to zapoměl ..Ale jde o MSI 6800Nx 128mb,,,zaklad 12 a 5 .pipe..256bit NV40 A1..(na rivatuner15,3 cekat nechci..drátoval jsem procesor,řezal Ati9500 vodník vlastní produkce. pustim se i do příkazu ale přesně jaky ??.kolik kam...některej fungujou ale?
beckl
Nováček
Nováček

odenceno-příkaz..? 6800

Příspěvek od beckl »

Opravdu rád ocenim pokud někdo napíše (komu se to takhle povedlo pomocí příkazu otevřít) vlož to sem a tohle a testni to..a co BIOS mam flashnout na jinej treba 6800GT. funguje karta vubec potom?:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“