CS 1.6 Přes STEAM- popis instalace s Gamezone

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

CS 1.6 Přes STEAM- popis instalace s Gamezone

Příspěvek od spirit64 »

Zdar všichn fragaři, stáhl jsem si z Gamezone Steam CS.1.6 a nainstaloval ho.Pak jsem stáhl Cheating death, nainstloval,Pak jssem stáhl Gamezone klienta, neinstloval.Ale CS 1.6 Nikde a nijak, jenom jeho servery na STEAMU. Prosím poraďte jak přesně se má instalovat a používat CS 1.6 Přes steam, protože je to problém mnohých.Díky.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: CS 1.6 Přes STEAM- popis instalace s Gamezone

Příspěvek od mina »

Captain_Pepek píše:Zdar všichn fragaři, stáhl jsem si z Gamezone Steam CS.1.6 a nainstaloval ho.Pak jsem stáhl Cheating death, nainstloval,Pak jssem stáhl Gamezone klienta, neinstloval.Ale CS 1.6 Nikde a nijak, jenom jeho servery na STEAMU. Prosím poraďte jak přesně se má instalovat a používat CS 1.6 Přes steam, protože je to problém mnohých.Díky.
No nevim jakou reci se to tu snazis mluvit, ale poradim podle toho, jak sem to pochopil ja... Stahnes steam verzi 1.6ky, nainstalujes, spustis, zalogujes a paris...
Captain_Pepek píše:Ale CS 1.6 Nikde a nijak, jenom jeho servery na STEAMU.
Tahle veta mi dela dost velky potize, mohl bys mi to prosimte prelozit? :oops:

Jinak, ty chces tu 1.6ku parit na gamezone nebo normalne na steam serverech?
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Chci ji aspoŇ jakkoli pařit, tzn.Prostě po netu.Stáhnu 1.6 se STEAMEM (Nemám nic nainstalovaného, ani HL ani nic !) a nainstaluju, a pak už jen ten CHDEATH a pak to má jít ? Hm, kliknu na server na steamu, a přepne se to do individual games, kde je zobrazen counter-srtike.To je vše.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“