Tichej chladic na GF3Ti200
Moderátor: morke
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
Tichej chladic na GF3Ti200
Nemate nekdo zkusenosti s nakym tichym chladicem na Inno3D GeForce3 Ti200? Nejlepsi by byl pasiv, ale nevim jestli to uchladi.. kdyztak hodte naky linky kde by to meli. dik moc.. dulezity je aby to bylo tichy..

ASUS F3T
- Jája
- Středně pokročilý

Klasickej AC VGA silencer rev.3 by tam měl sedět, ale na takovou grafiku jsou to podle mne vyhozený prachy do kanálu.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Neurve, neboj, PCB toho vydrzi...martin_CZ píše:2 jaja: tolik do toho investovat nechci
2 mina: taky me to napadlo, ale to mi urve AGPcko, nebo mi to aspon zlomi PCBale za pokus nic nedam, ta karta ma strasemoc direk na uchyceni chladice, takze mam docela velkou sanci ze se trefim
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz neco vrtam, tak tam diry nesazim jen tak vod boku jak prase, ale vse si nejdrive vymerim, pak vymereny hodnoty porovnam s realem a pak teprve vrtam - pak mi tam k naproste spokojenosti budou stacit klidne i ty 2 dirymartin_CZ píše:no, ale kdyz to vyvrtam tak mam vetsi moznost ze se trefimto mas fuk
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate