Takze drzim palce, aby jsi to stesti mel, ono kazda nestandardni grafarna je dneska zajimavej matros, aby si clovek moh srovnat co a jak... Este ji sparuj v VIA C3 procikem a mas neco tak nestandardniho, ze muzes nabizet profi betatesty pod heslem - estli vam to pojede na TOMHLE, tak vam to pojede na vsem a mate to dobre napsane
Vykon je vykon, no, u Dooma3 by to i mohlo pomoci, ma fakt hodne textur...
Jo, este jsem chtel rici, ze ta mala velikost driveru je dana tim, ze S3 zrejmne jeste neni v ATI/nVidia stadiu podvadeni a cheatovani kde se da, takze velikost staci mala
Obe dve vyse zminene firmy maji ovladace plne sracek, zbytecne grafiky a hlavne - optimalizovanych shader rutin pro pomalu vsechny aplikace, co se jimi testuje vykon + hry
To proto, aby dostavali dobrej vykon, no, i kdyz to nemusi bejt pravda a realita, tak proste aby byli lepsi...
Priklad - v soucasny dobe se mi zda, ze zapominaji na 3DMark01 - moje FX5600XT crap 375/535 v nem dava 11190 bodu. Ale co to! FX6800 v nem dava na srovnatelnem prociku jen 12000 bodu!!!
...cim to tak asi muze byt, co?
Pro zajimavost, nez mi odesla eVGA FX5700U, tak jsem mel na 3DMarku01 s ni pres 15k bodu (565/950) - a skoda, ze jsem tenkrat mel jen 3400+ a ze jsem neotestil kdyz mi jela na 610/950 - v Doomovi3 to udelalo skoro 10fps navic
Ze by FX5700U byla rychlejsi nez FX6800?
Tezko, co? Takze cim to asi tak bude...? Cim bude, ze ovladace maj skoro 8MB (english vyvojarske verze, international maj 20MB - ze by ty jazyky tolik zabiraly? To se nechce verit, ascii text se pakuje dobre...)