aky CRT monitor >> je hansol shit_???

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
fue
Začátečník
Začátečník

aky CRT monitor >> je hansol shit_???

Příspěvek od fue »

ahojte,

sorry, za tieto tazke otravovacky, ale co si myslite o monitoroch HANSOL?? neviem totiz, uvazujem nad kupou HANSOL 19" 930D alebo PHILIPS 17" 107T60... co myslite? nechcem totiz pri moncli oslepnut a chcem aby tyo bolo aj pjekne, njake tje filmikiiky, gameski, kancelarska robotka.. hm??

pls & thx4help
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

S tim vyberem ti moc neporadim, jediny co ti muzu rict je, Hansol nebrat! Je ee, potkal sem za svuj zivot 2 a oba byly dost spatny - hnusnej obraz.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

hansol je v pohodě.... ale mám radši AOC :))
sleepise
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sleepise »

Philips po osobnych skusenostiach uz nikdy
Hansol som mal 401A a 510A vsetko bolo v pohode ale to je cca 4 roky dozadu co som kupoval tie monitory
Asus P5K PRO, Intel E2160, 2x1GB ADATA PC 6400 CL5, ATI RADEON HD2600PRO OC DDR3, WD 160GB SATAII 8MB CACHE, LG 62N DWDRW, WIRI TOPCOM SKYCER 4001g, SAMSUNG SYNCMASTER 710T, MX1000LASER, CHICONY BEZDRAT KEYBOARD
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Hansol nebrat, AOC to je to samý :lol:

Philips je zvláštní, některý věci dobrý, některý horší... pořád ale myslim že z tý trojice nejlepší. Raději bych volil jiné značky :wink:
Vyber si jinou CRT 19ku... na foru toho najdeš dost 8-)
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

hansoly driv mivaly obrazovky od samsungu... nevim jak CRT, ale nas LCD tehle znacky sou uz par let v pohode... :-D

no... kolik mas penez na to CRT? co treba Nec? :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Adamsquare píše:Hansol nebrat, AOC to je to samý :lol:

Philips je zvláštní, některý věci dobrý, některý horší... pořád ale myslim že z tý trojice nejlepší. Raději bych volil jiné značky :wink:
Vyber si jinou CRT 19ku... na foru toho najdeš dost 8-)
no coment.... někdo do nich prostě musí rejpat furt... co naplat že mnoha lidem jedou tyhle značky CRT monitorů úplně stajně jako zbytečně dražší značkovější značky....

Klidně si kup nějakou tu 19" AOC (ne tu nejlevnější! :oops: ) a budeš spokojenej i když musím říci že Hansol má poněkud lepší obraz než AOC :( mám obojí ale je to jak při kterym rozlišení....ale spíš z toho podezírám grafiku na Hansolu mám R9200 a na AOC mám NV5500....
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

ice píše:hansoly driv mivaly obrazovky od samsungu... nevim jak CRT, ale nas LCD tehle znacky sou uz par let v pohode...

no... kolik mas penez na to CRT? co treba Nec?
      noooo, asi tak 5000 SKK tj. cca 4050 CZK :oops:
        chcel by som vjac, ale potom by nebol moj compiiik snov :borg:
        fue
        Začátečník
        Začátečník

fue je nas*any

Příspěvek od fue »

aj tak pozeram, ze kolko ludi tolko chuti :jaw:
        cert
        Začátečník
        Začátečník
        Kontaktovat uživatele:

17" CRT do 6000Sk?

Příspěvek od cert »

Chcem kupit novy 17" CRT do 6000Sk. Poradte konkretny znacku+typ. Vdaka.
        Naposledy upravil(a) cert dne stř 23. úno 2005, 09:40, celkem upraveno 1 x.
        IN DUST WE TRUST
        evils
        Nováček
        Nováček

Příspěvek od evils »

mam 19" AOC tretim rokem, jede skoro 24 hodin denně, je vcelku vpoho, jen je problém s moaré, nijak nejde odstranit. Dával jsem za něj 15 tis., dneska ji koupíš kolem 5 tis.
        Dr Meduza
        Mírně pokročilý
        Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

kolem takovejchdel cen se da sehnat neco z bazace co dava lepsi obraz nez ty novy kramy :roll:
        Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
        fue
        Začátečník
        Začátečník

...

Příspěvek od fue »

tak zdarec, ak chces monitor, napis mi, predavam teraz svoj Philips 109P40 //v obchode stoji 11590 //lacnejsi som nenasiel//. je naozaj v pohode, len teraz prechadzam na NTB, takze mi je uz v podstate nanic.. cena cca 7500...
        mikecv
        Začátečník
        Začátečník
        Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

nevim co mate vsichni proti hansolu :-D je to odnoz samsunga,takze bych rekl ze jsou horsi znacky.Pokud nekoupis nejakej z rady E,coz ja fakt docela des,tak rady D by ti mela stacit.Sam mam starsi kousek a nemuzu si stezovat.Na 1024*768 100hz,sice barvy trochu horsi nez trinitron,ale co by clovek chtel od invara :)Taky trochu problem s moire ale to se da cekat :oops:
        desktop
        Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
        laptop 1
        Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
        laptop 2
        XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
        Maxtor
        Začátečník
        Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Digitaldoom píše:hansol je v pohodě.... ale mám radši AOC :))
        To je jako rict: rezava skodovka je v pohode, ale radši mam rezavyho wartburga.. :lol: :lol: :lol:
        Dr Meduza
        Mírně pokročilý
        Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Maxtor píše:
        Digitaldoom píše:hansol je v pohodě.... ale mám radši AOC :))
        To je jako rict: rezava skodovka je v pohode, ale radši mam rezavyho wartburga.. :lol: :lol: :lol:
        na wartbarga nesahej :twisted:
        Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
        Maxtor
        Začátečník
        Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Dr Meduza píše: na wartbarga nesahej :twisted:
        :wink: :wink: :wink:

ad.. je to tak.. AOC jsou totalni smejdy... jakoze nikdy mi nejak moc nevadily, dokud jsem kdysi na invexu nevidel asi dvacet zaplejch monitoru vedle sebe... to je pak skok do reality.... :)
        AOC mely jeden z nejhnusnejsich obrazu co tam byl videt...
        Mimochodem.. kdyz uz jsme u toho..
        Jakej mate nazor na "Flatrony" od LG.... me se totiz ty obrazovky dost libii.. tak at me kdyztak nekdo vyvede z omylu... :?
        Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“