Zrušení naplánované akce pri zapinani win Xp

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zrušení naplánované akce pri zapinani win Xp

Příspěvek od User[CZ] »

Mam Xp pro a pomoci Partion magicu jsem zadal jednu akci kterou jsem pak nechtel provest. Ona se vsak mela udelat az po restartovani a ted vzdy kdyz mi nabiha system tak v tu dobu kdy se pousti treba scandisk se objevi jakasi hlaska xmp 2002 coz neni dulezity. pak to hodi checked a jede dal. Ja bych potreboval poradit kde treba v registrech nebo v jakym souboru tuto vec muzu vymazat aby mi zase win nabihali normlane bez tedle akce dekuji.
IBM T43
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

start > spustit > napiš msconfig a tam se trochu pošťourej.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

Nemůžu tam nic najít chtělo by to poradit kde přesně hledat nebo jak na to no zase nechci aby mi spadli win :) no radte dal ja se rad poucim ;)
IBM T43
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

karf píše:start > spustit > napiš msconfig a tam se trochu pošťourej.
ee tam to nenajde.. to jsou jenom appz po naběhnutí win exploreru.. tohle se provádí ještě před..
pokud se pletu tak mě opravte..
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

poslední je "po spuštění" tam jsou běžný programy a zástupce ve složce "po spuštění" v nabídce start a ten tvůj problém bude nejspíš v části "služby" když dáš skrýt služby MS tak tam někde bude nejspíš ten PM :wink:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

To ne tohle je jeste pred nalogovanim proste tesne potom co skonci to logo Win XP a pak kdyz treba tvrde restartujete pocitac tak se pousti scandisk tak tam presne se spusti ten PM takze veci ohledne windows jako treba po spusteni to je strasne daleko potrebuju to vypnout jeste pred nabehnutim windows si teda myslim
IBM T43
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

hm takže jsi někde zapl, že po startu pc se bude kontrolovat disk scandiskem? jestli je to tak, tak to nech přes noc zkontrolovat a pak bys měl mít klid
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

Ale ne to byl jenom priklad ten scandisk tim jsem chtel rict ze to nabiha ve stejnou dobu jako se treba pousti ten scandisk
IBM T43
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Záleží, jestli se služba spouští na úrovni jádra nebo na úrovni služeb OS.

• Na úrovni jádra:

Do boot.ini přidej na konec řetězce pro aktuální systém parametr /SOS. Po restartu Ti jádro vypíše seznam zaváděných modulů, pokud nějakej z nich určíš jako viníka, najdi ho v sekci HKLM/System/Current Control Set/Services (teda pokud nepoužíváš třeba sadu LastKnownGood - info o sadě najdeš v HKLM/System/Select).

• Na úrovni Správce relací (smss.exe):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager

tady pod položkou BootExecute spouštíš jednu nebo více služeb "navíc". Výchozí hodnota je

Kód: Vybrat vše

autocheck autochk *
A jen upozorním, že špatný zásah do téhle sekce může způsobit neschopnost systému nabootovat... :)
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

Uplne vycerpavajici a sprava odpoved diky moc bylo to na urovni toho spravce relaci. Je to pryc a uz sem ta nic neukazuje 8-) je videl ze moderatori jsou fakt profici jeste jednou diky
IBM T43
User[CZ]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od User[CZ] »

Mozna by nestalo todle nekam poslat do takovejch ted rad a triku ja to hledal vsude marne a todle se fakt hodi ;)
IBM T43
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

User[CZ] píše:Mozna by nestalo todle nekam poslat do takovejch ted rad a triku ja to hledal vsude marne a todle se fakt hodi ;)
třeba do dalšího Billa Brány :)
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“