Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
stebloo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stebloo »

palda píše:
stebloo píše: jasny to mam, vse v pohode naistalovany, a nic.. :( :( :sad:
wow, tak si tu cestinu nainstaluj nekam jinam nez je ve skutecnosti hra a pak ty soubory rucne prepis :huh: , pak to snad pude
to jsem taky zkousel a nic :( vubec to jako nechapu, i kdyz vymazu ty stavajci soubory tak to tomu vubec nevadi, jde i bez nich v ty anglictine
Intel c2d E6850, Asus P5K Premium, 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA, Seagate 160 GB 8MB+Seagate Sata 160GB 8mb, ENERMAX PRO82+ 425W, DVD+-RW LG GSA H10N, Gainward 7600GS Golden sample 500@575, 1200@1500, WRT-311
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

:cry: ...podle me se asi stahnou znova pres steam... ale ja me to problemi nedelalo? skus napsat autorum cestiny, treba s tim maj zkusenosti....
stebloo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stebloo »

palda píše::cry: ...podle me se asi stahnou znova pres steam... ale ja me to problemi nedelalo? skus napsat autorum cestiny, treba s tim maj zkusenosti....
dobre zkusim napsat autorovy, diky

EDIT: A ještě tu mám informaci, že po včerejším updatu Steamu přestala fungovat jedna z verzí češtin pro Half-Life 2, nyní už musíte všichni použít tu pro Steam verzi.
tak asi proto??
Intel c2d E6850, Asus P5K Premium, 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA, Seagate 160 GB 8MB+Seagate Sata 160GB 8mb, ENERMAX PRO82+ 425W, DVD+-RW LG GSA H10N, Gainward 7600GS Golden sample 500@575, 1200@1500, WRT-311
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

hmmm... zapnu HL2 a opravdu to nefunguje :cry: :cry:
stebloo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stebloo »

Poradite mi nekdo jak mam nahrat cestinu pomoci steamu?? Vubec mi to nejde
diky
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

co mám zadat do konzole abych zobrazil FPS?
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

cl_showfps 1
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

no, nevite nekdo proc mi ta hra spadne do windows kdyz zmenim nastaveni grafiky? (kliknu na apply a konec...)
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

palda píše:no, nevite nekdo proc mi ta hra spadne do windows kdyz zmenim nastaveni grafiky? (kliknu na apply a konec...)
A kdyz tu hru pak restartujes, je ta grafika zmenena?
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

mina píše:
palda píše:no, nevite nekdo proc mi ta hra spadne do windows kdyz zmenim nastaveni grafiky? (kliknu na apply a konec...)
A kdyz tu hru pak restartujes, je ta grafika zmenena?
ne neni :cry: fakt nevim... a v konfiguracnich souborech jsem to nenasel, jenom defaulty pro ruzna DX prostredi, ktere se po zmene generuji znova.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Kdyz dam sv_cheats 1 a pak give weapon_superphysgun tak mi to nefacha. Nebo jakej je presnej prikaz pro SUPER GG.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

frost.silenec píše:Kdyz dam sv_cheats 1 a pak give weapon_superphysgun tak mi to nefacha. Nebo jakej je presnej prikaz pro SUPER GG.
Ty ses tak linej, az to boli! Uz sem to sem na forum postoval, dokonce do tohohle threadu - chapu, ze je dlouhej, ale mame tu i hledani.
Za nejsem sketa tak link je tady - je to myslim predposledni prispevek na strance.
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

stava se vam taky u hf 2, ze hry co mate sejfly, tak se u nich prepise aktualni datum a hodina?a pote to nesmyslne usporadava jednotlivy pozice...jde to nejakym zpusobem vyresit?
jinak bych rekl ze tam docela chybi profily,hraju to spolecne s mladou a pak jak se v tom ma clovek vyznat :)
stebloo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stebloo »

.exe píše:stava se vam taky u hf 2, ze hry co mate sejfly, tak se u nich prepise aktualni datum a hodina?a pote to nesmyslne usporadava jednotlivy pozice...jde to nejakym zpusobem vyresit?
jinak bych rekl ze tam docela chybi profily,hraju to spolecne s mladou a pak jak se v tom ma clovek vyznat :)
jo to se mi taky stavalo, mas asi nakou betu
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Panove, chci se zeptat, jak se do jmena hrace daji napsat ty ruzny paznaky, jak cek vidi na internetu? Videl sem neco jako hebrejstinu, ruzny obrazky atd.. Docela by me to zajimalo, protoze si potrebuju dat do nicku takovej. specialni symbol...
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

myslim ze ne.. to je nejake divne... no ale zkus to... napriklad lambda dat nejde... a to je v anglicke znakove sade, a myslim ze by to nemelo jit treba azbukou, protoze by se to pak nemuselo korektne zobrazit ostanim hracum
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

mina píše:Panove, chci se zeptat, jak se do jmena hrace daji napsat ty ruzny paznaky, jak cek vidi na internetu? Videl sem neco jako hebrejstinu, ruzny obrazky atd.. Docela by me to zajimalo, protoze si potrebuju dat do nicku takovej. specialni symbol...
start->programy->prislusenstvi->systemove nastroje ->mapa znaku
0118 999 881 999 119 7253
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

palda píše:myslim ze ne.. to je nejake divne... no ale zkus to... napriklad lambda dat nejde... a to je v anglicke znakove sade, a myslim ze by to nemelo jit treba azbukou, protoze by se to pak nemuselo korektne zobrazit ostanim hracum
Jdou uplne vsechny znaky, uz sem videl i lambdu, dokonce i druhou mocninu :lol:
cool.user píše:start->programy->prislusenstvi->systemove nastroje ->mapa znaku
Dikec, jakmile budu u svyho compu, vyzkousim ... ale zda se mi to nejaky moc jednoduchy.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Čau lidi, he nezdá se vám že je HL 2 nějakej krátkej, řikalo se že bude delší než jednička a podle mě je to naopak, a vůbec během hraní sem třeba nenarazil na tu HYDRU co byla ve videu na hl 2.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Walker píše:Čau lidi, he nezdá se vám že je HL 2 nějakej krátkej, řikalo se že bude delší než jednička a podle mě je to naopak, a vůbec během hraní sem třeba nenarazil na tu HYDRU co byla ve videu na hl 2.
No on je HL2 mozna stejne dlouhej jak HL1, mozna delsi, ale jak sme se na nej tesili, tak pak je kraky vsechno... Jinak, ta hydra v HL, to je kapitola sama pro sebe :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“