DIVX nejde v dom. kině

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
ČIKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DIVX nejde v dom. kině

Příspěvek od ČIKO »

Potřeboval bych poradit.Mám na cd film v DIVX+titulky zvlášť a najde mi přehrát na dom.kině který podporuju DIVX filmy.Co mám udělat abych si to moh přehrát.Dík :(
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
NB:Acer TM 4652 LMi
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

No, nejdřív nám řekni, co přesně je to za přehrávač a v jakém přesně formátu (jenom DivX mi jako popis nestačí) je to video... A taky co ten přehrávač udělá, když to tam strčíš...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
ČIKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ČIKO »

Mám LG model LH-T6345.V počítači mi jde v WMP10,Power dvd, ale bez titulků,ale v MV2Playeru mi to jde i s titulkama.V kině mi jde ,ale bez titulků.
Nevím jaký to je formát,ale v dolním rohu se na začátku objeví logo DIVX video.
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
NB:Acer TM 4652 LMi
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tvůj problém je v tom že nemáš titulky ve formátu kterej umí tvůj DVD přehrávač. Musíš je převést do formátu kterej umí. Softu je na to dost a jsou free. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“