Jak zmenit voltaz na grafike????
- Voloď
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jak zmenit voltaz na grafike????
v akom programe sa to da??? alebo to ide len cez bios????
- zombux
- Odborník PCT
- bigbalu
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Voloď
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nepomůže. To, že klesá výkon, je pravděpodobně způsobeno tím, že se karta přehřívá a GPU vkládá prázdné cykly... Zkontroluj chlazení...Voloď píše:lebo po OC mojej MSI GeForceFX5700 nad 679/539 (z povodnych 550/425) mi uz klesa vykon a to dost vyrazne ......
( 3dmark03..... 679/539 ... 4002 bodov , a ked dam az na 710/595 tak uz len 3100 bodov)
a tak som myslel ci jej nemoze chybat trochu stavy ......
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- mina
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
To o cem ty pises, je zrejme nastaveni napeti AGP, ktery na pretaktovani nema vliv... To o cem psal zombux je modifikace graficke karty - na jejim PCB se vymeni (nebo premosti) napetovy controller a vyvede se mimo (typicky promenny odpor) - tim se da presne nastavit (za predpokladu ze si tam hezky zapojis voltmetr a nebo mas moznost SW monitorovani) napeti jdouci do jadra a pak i do pameti.bigbalu píše:asi jo, taky jsem to nějak nepochopil
napětí se dá zvednout i v BIOSu, ale k lepšímu taktování ti to nepomůže, spíše to zvýší stabilitu při problémech
Jde to, navod je tady. Jen bych ti chtel pripomenout, ze muzes tu kartu lechce oddelat, kdyz nebudes davat bacha Zakladem je velmi dobre chlazeni!bigbalu píše:lebo po OC mojej MSI GeForceFX5700 nad 679/539 (z povodnych 550/425) mi uz klesa vykon a to dost vyrazne ......
( 3dmark03..... 679/539 ... 4002 bodov , a ked dam az na 710/595 tak uz len 3100 bodov)
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ale má, na kartě jsou stabilizátory a ty to napětí zpracovávají.mina píše:To o cem ty pises, je zrejme nastaveni napeti AGP, ktery na pretaktovani nema vliv...bigbalu píše:asi jo, taky jsem to nějak nepochopil
napětí se dá zvednout i v BIOSu, ale k lepšímu taktování ti to nepomůže, spíše to zvýší stabilitu při problémech
Jednoduché vysvétlení: čím vyšší rozdíl mezi vstupním a výstupním napětím u stabilizátoru je, tím menší je zvlněn
Nejlepší je opatrně odpájet výstupní konektor stabilizátoru, aby si při hraní si s trimrem omylem nepustil do karty max. napětímina píše:kartu lechce oddelat, kdyz nebudes davat bacha
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- mina
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Square
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Voloď píše:lebo po OC mojej MSI GeForceFX5700 nad 679/539 (z povodnych 550/425) mi uz klesa vykon a to dost vyrazne ......
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/tu ... rtId=20165
- Voloď
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jak který, ty co mají externí napájení tak ho opravdu berou z molexu, al neprozkoumal jsem to jak daleko zasli jestli kartu napájí jenom molex a AGP je tm jenom od toho aby posílal data.mina píše:Ja zil v domeni, ze se napajeni karty bere z molexu-HoNY- píše:Ale má, na kartě jsou stabilizátory a ty to napětí zpracovávají.
Jednoduché vysvétlení: čím vyšší rozdíl mezi vstupním a výstupním napětím u stabilizátoru je, tím menší je zvlněn
Ty co molex nemají, tak to berou jenom s AGP slotu.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.