Černobílý obraz

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Playmaker
Nováček
Nováček

Černobílý obraz

Příspěvek od Playmaker »

Při klonování počítače na TV pomocí TV outu se mi na TV zobrazí černobílý obraz.Co s tím?Mám Ge 4 MX 440.Díky
kutil tim
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kutil tim »

Nastavte PAL_B a vypněte dva monitory, restartujte, zapněte funkci dva monitory, restartujte, ve správci hardwaru nastavte druhý monitor (telku) na ovladač SVGA 1024X768 a restartujte. Toto nastavení děláte jen jednou, systém si to už pak pamatuje. Dopuručil bych ForceWare 53.13 a DX9b mnoho zdaru.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

PAL-D (to je CR), ale funguje to podle plotu...
kutil tim
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kutil tim »

ICE píše:PAL-D (to je CR), ale funguje to podle plotu...
To je fuk kterej pal, hlavně ne NTSC
pitrysek.k
Nováček
Nováček

Příspěvek od pitrysek.k »

zkusil jsem všechny paly i ty pal-india a tak, ale stále nic
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pitrysek.k píše:zkusil jsem všechny paly i ty pal-india a tak, ale stále nic
tak to zpoj pres cinche.. rozdil je minimalni.-. (pokud mas aspon trochu slusny nizkoutlumovy koax)...
pitrysek.k
Nováček
Nováček

to mám jako sehnat redukci z s-videa n chinch? a pak z chinch na scart? to je blbý já mám ted s-video originál kabel pak redukci na scart a hotovo
kutil tim
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kutil tim »

ICE píše:
pitrysek.k píše:zkusil jsem všechny paly i ty pal-india a tak, ale stále nic
tak to zpoj pres cinche.. rozdil je minimalni.-. (pokud mas aspon trochu slusny nizkoutlumovy koax)...
Tím to nebude, já to mám na mý FX5200 připojený obyčejnýma nestíněnýma kabelama od repráků a jedu BAREVNĚ. V době zapínání musí být TV už zapnutá na AV aby si jí karta mohla "osahat". Problém spíš bude softwérový než HW. Jaké máš ovladače?
pitrysek.k
Nováček
Nováček

Mám taky fx5200 od abitu ovladače mám 53.04 občas mě tam některý barvy naskočej jen takoví odstíny zkouším dál laborovat
Playmaker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Playmaker »

Tak jsem zkusil taky ty všechny PALy i ten PAL D,ale nic.Přitom už jsem na své kartě u kámoše viděl,že to šlo.Dal PAL D Dánsko a bylo to,ale mě to nějak pořád nejde...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Playmaker píše:Tak jsem zkusil taky ty všechny PALy i ten PAL D,ale nic.Přitom už jsem na své kartě u kámoše viděl,že to šlo.Dal PAL D Dánsko a bylo to,ale mě to nějak pořád nejde...
Nemáš černobílou televizi? :lol: Já jsem měl u Gf2Ti stejný problém a PAL D (Dánsko to vyřešilo). U kámoše jsme to taky řešili (Měl GF2Ti od MSI) a taky PAL D. Eventuálně zkus projít všechny normy - PAL.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

zkus poprepinat na televizi AV kanaly... pokud to tva telka neumi (jako ta ma) tak budes muset pres koax.... jinak D je CR (mozna i dansko..., ale pro nas hlavne CR :twisted: ) :lol: :-D
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no takže jste tady už pár lidí s černobílým obrazem vyfakovali s tím, že se to tu řešilo 1000x, ale já nikde zatim nenašel řešení...odkaz na TV-Tool je fajn, ale k ničemu. nejede to stejne.
Na své Gigabyte 6800 jsem zkusil normy PAL G,B,D a nic....
POkud tu nekde opravdu návod je, pak prosím o link, perotože jsem jej opravdu nenašel....
díky
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

A co tahkhle odpojit anténu?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

nepomohlo
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Já jsem naší televizi zapojoval přes S-Video in na předním panelu TV pod takovejma těma dvířkama. Náš Panasonic ty přední vstupy hlásí jako AV3, ale má dva módy: AV3 pro cinche a AV3 S-Video. Když zvolíš při zapojení přes S-Video AV pro cinche, pojede ti televize černobíle, stačí zvolit AV3/S-Video a jede to v barvách
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

mam TESLA stereo 55cm, TXT
vstup předním cinchem, scart použit jako výstup audia směrem do věže, výstup videa z TV nevyužit

kámoši s FX5900XT (jednou Gigabyte a jednou MSI) na ní jedou OK

seznam akcí ve FAQ:

1) ovladače : mě se pokaždé osvědčily 52.16 (to zkoušet nebudu, mám GF6800, myslim, že rok staré ovladače by mě nijak neprospěly)
2) odpojte anténní vstup do TV (vyzkoušeno = nic)
3) v ovladačích aktivujte nucené rozpoznání TV (force TV detection) (nevím, kde je, používám 66.93)
4) vyberte režim klonování (používám)
5) nastavte normu na PAL-D (Dánsko) (vyzkoušeno = nic)
6) pokud obraz nevypadá jak má (je černobílý), zkuste použít utilitku TV-Tool (zkoušeno, možnosti pokročilého nastavení nejsou použitelné)
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

JanHavlicek píše:Já jsem naší televizi zapojoval přes S-Video in na předním panelu TV pod takovejma těma dvířkama. Náš Panasonic ty přední vstupy hlásí jako AV3, ale má dva módy: AV3 pro cinche a AV3 S-Video. Když zvolíš při zapojení přes S-Video AV pro cinche, pojede ti televize černobíle, stačí zvolit AV3/S-Video a jede to v barvách

Takhle to mám taky AV3/S-jede v barvách AV3-bez barev - je to nějaká sony
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ja na ovladači te tesly mam poze přepinač AV/TV
znamena to, že nova karta si s mou televizi nebude rozumět? předtim na MSI G4 a MSIFX5700 to jelo ok
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Mel sem stejnej problem..tak sem sem zkusil naky ovladace (nejnovejsi,starsi...) ale furt nic...tak sem se rozhod ze tam zkusim ty co sem dostal ke grafarne ( naky 45.23 :oops: ) a vono to jelo barevne... :D
Tak sem jak blb vzdycky kdyz sem chtel TV-OUT musel nahrat stary ovladace :x Pak uz sem je tam nechal... ve hrach sem to ani nepoznal... Ale pak sem zkusil tedka ty nejnovejsi ovladace ... a vono to jede :D :wink:
Takze kdyztak zkuste starsi ovladace... :wink:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“