s novejsima jak FW61.77 hry divne blikaj
Moderátoři: morke, Walker1134
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Trochu jsem nastavoval nvidia profily a po nejak dobe se spomalil pc,
zatez cpu byla 100% , cinnost systemoveho souboru rundl.32 byla 99,(nekdy i jinych) kdyz
jsem dal restart tak probihalo dokoncovani nvidia.Po restartu se to uklidnilo
, ale pri pristim zapnuti asi tak 2 minuty zamrznul system a po chvilce se to rozjelo.
Mate s timto nejake zkusenosti ? delaji to ty ovladace 61.77 (Moje sestava je ADM Athlon 2000
XP+,256mb ram,GeforceFX5500 nvidia 128mb,pak integr.zvuk atd.).A jeste bych se chtel zeptat,
mozna to bude s tim souviset,bracha mi stahnul z netu nejnovejsi nvidia
ovladace(jeste predtim) 66.93international64bit.exe (tak nejak) a nejak jsme si nevsimli
toho 64bit.Nejdriv jsem odinstaloval ty stare (rada 50 nebo 55 nebo tak nejak) a instaloval jsem
ti (spatne 66.93), kdyz probeh restart , nikde sem nevidel nvidia ikonu
a v spravce zarizeni nebylo o grafice karte ani zminka, vcetne adapteru,
tak jsem je jeste parkrat zkousel instalovat nez sem si vsim toho 64bit.
A tyto ovladace jsem neodinstaloval protoze nikde nejsou videt(v pridat ci odebrat programy atd.)
Tak pak jsem naistaloval ty spravne 61.77.Myslite ze to ma s tim souvislost, ze ty 64bitovy jsem neodinstaloval a proto
zamrzava system, ted u tich 61.77 ? Jak se teda pripadne odistaluji ty 64bitove ?
A vypada to ze chvilkama to porad zamrza.Pisu to proto ze uz jsem mel driv ovladace 61.77
a vse bylo OK.druhe vychodisko je ze treba muzou byt spatne stazene ty
61.77 nebo ty 66.93 co myslite ? Uz si s tim nevim rady .......
zatez cpu byla 100% , cinnost systemoveho souboru rundl.32 byla 99,(nekdy i jinych) kdyz
jsem dal restart tak probihalo dokoncovani nvidia.Po restartu se to uklidnilo
, ale pri pristim zapnuti asi tak 2 minuty zamrznul system a po chvilce se to rozjelo.
Mate s timto nejake zkusenosti ? delaji to ty ovladace 61.77 (Moje sestava je ADM Athlon 2000
XP+,256mb ram,GeforceFX5500 nvidia 128mb,pak integr.zvuk atd.).A jeste bych se chtel zeptat,
mozna to bude s tim souviset,bracha mi stahnul z netu nejnovejsi nvidia
ovladace(jeste predtim) 66.93international64bit.exe (tak nejak) a nejak jsme si nevsimli
toho 64bit.Nejdriv jsem odinstaloval ty stare (rada 50 nebo 55 nebo tak nejak) a instaloval jsem
ti (spatne 66.93), kdyz probeh restart , nikde sem nevidel nvidia ikonu
a v spravce zarizeni nebylo o grafice karte ani zminka, vcetne adapteru,
tak jsem je jeste parkrat zkousel instalovat nez sem si vsim toho 64bit.
A tyto ovladace jsem neodinstaloval protoze nikde nejsou videt(v pridat ci odebrat programy atd.)
Tak pak jsem naistaloval ty spravne 61.77.Myslite ze to ma s tim souvislost, ze ty 64bitovy jsem neodinstaloval a proto
zamrzava system, ted u tich 61.77 ? Jak se teda pripadne odistaluji ty 64bitove ?
A vypada to ze chvilkama to porad zamrza.Pisu to proto ze uz jsem mel driv ovladace 61.77
a vse bylo OK.druhe vychodisko je ze treba muzou byt spatne stazene ty
61.77 nebo ty 66.93 co myslite ? Uz si s tim nevim rady .......
- Shit
- Odborník PCT

- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- danny1691
- Začátečník

Já je prostě „přepíšu“ novejma a hotovo.Ale pokud si prostuduješ FAQ této sekce, určitě to tam najdeš.Sepsali to rozhodně zkušenější než já 
// omlouvám se je to v sekci grafických karet nVidia
// omlouvám se je to v sekci grafických karet nVidia
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak aspon reinstall s do noveho adresara windows...

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=243464#243464jake jsou jeste optimalni ovladace pro geforcefx5500 ?
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ted mam ovladace 56.72 WHGL , nainstaloval jsem si po dlouhy dobe fallout tactics, a po 5 minutach hry se to drasticky trhalo a spomalilo, a je to nejaky nestabilni mi to pride ... 
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
WHQLTotalTrum píše:ted mam ovladace 56.72 WHGL , nainstaloval jsem si po dlouhy dobe fallout tactics, a po 5 minutach hry se to drasticky trhalo a spomalilo, a je to nejaky nestabilni mi to pride ...
ASUS F3T
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale JEN Fallout Tactics !!!!!!!!!! Vse ostatni je bud stejne , medal of honor je 2x rychlejsi napr.
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
pride mi o neco horsi klavita obrazu ale narust vykonu dost.... medal of honor na max deiatli a je to jako kdybych to mel driv na medium
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ty se dost prepisujes, vid?TotalTrum píše:pride mi o neco horsi klavita obrazu ale narust vykonu dost.... medal of honor na max deiatli a je to jako kdybych to mel driv na medium
1) vsim sem si ze v podpisu mas ADM misto AMD
2) je to divny, pose*e se to po stejny dobe/po naky stejny akci co provedes?
3) nevysel nahodou nakej patch (na ty fallouty) co nemas?
ASUS F3T
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ne neprepisuju, proc ?
2 otazku nechapu
3 otazka : mam originalku s nejnovejsim patchem
2 otazku nechapu
3 otazka : mam originalku s nejnovejsim patchem
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
aaaa!! !ja ten nápor nesnesu !!
´
download.guru3d.com
skusaj od verzie 52.16, a neinstaluj 64bit verzie !
download.guru3d.com
skusaj od verzie 52.16, a neinstaluj 64bit verzie !
NB : Asus A6Km Q-0010
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
hele a nezku..í se trochu ta grafarna, porad zkousenim jinyma ovladacema ? pripada mi to takovi divny