Na XP se mi koušou hry.
Moderátor: Baneshee
- Yan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Na XP se mi koušou hry.
Mam novej poc s Windows XP a kousou se mi hry (Operace Flashpoint, Hitman) Kousnul se mi i benchmark (3DMark 2001 SE)
. Nevim, cim to muze byt. Ovladac se zda byt aktualni. Mam tam Athlon XP 2500+, 512 DDR 400Mhz, ATI Radeon 9600 Pro 128MB, SB Live 5.1 SW, MB MSI KT6 FISR. Nevite jak to odstranit? Slysel jsem i, ze XPecka nejsou moc herni. Diky
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
XP jsou na hry v pohode, pokud nechces hrat nejaky x-lety vykopavky.
V prvni rade si stahni z AMD FAQ program PRIME a otestuj jak si na tom se stabilitou. Pokud to nebude stabilni zkus stahnout pamet na 333MHz.
Taky nepises co mas za zdroj, doufam, ze je to alepson nejaka 300W.
V prvni rade si stahni z AMD FAQ program PRIME a otestuj jak si na tom se stabilitou. Pokud to nebude stabilni zkus stahnout pamet na 333MHz.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Yan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdroj mám 300w. Ja do toho tak moc jeste nedelam, jsem zacatecnik, takze mam pameti nastaveny (pokud jsem to v BIOSu videl spravne) asi jen na 266 a CPU FSB na pouhych 166MHz primo od prodejce. Kouse se mi Flashpoint a kousnul se i Hitman Codename 47, coz neni nejnovejsi. Empire Earth se jeste nekousla. Jinak dik za tipJiri Drak píše:XP jsou na hry v pohode, pokud nechces hrat nejaky x-lety vykopavky.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Yan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
¨ICE píše:zkus odtam vyhodit toho liva pust to bez nej. co teplota grafiky? neprehriva se? vypni AGP 8x (pokud mas) a nech 4x, pameti zkus na normalni frekvenci. pust memtest a proklepni ramky. pokud ti nic nepomuze tak to dej prodejcovi at si lame hlavu
Jeste mi prosimte zkus poradit nejaky diagnosticky SW. Mam SiSoft Sandra, ale jen v te neregistrovane verzi, tak to moc neumi. Jo, jinak v BIOSU mi to ukazuje teplotu CPU, ale otacky chladice CPU ukazuje 0. Nevis jak je to mozne. A kde zjistim teplotu GPA?
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
S XP mam takové zkušenosti, že v případě nestability CPU, MEM, VGA MEM se aplikace (i hra) ukončí a systém (Win XP) běží dál. Pokud je nestabilní GPU tak dojde k záseku. Pokud je teplota u všeho OK, tak bych to tipoval na zdroj, nebo špatně nainstalované drivery. Zkus format c: a instalaci jen těch nezbytných záležitostí.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Šponty
- Začátečník

- Sok
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: