Ksanda1:seagete 40 a DVD Toshiba=bez problemu
Ksanda2:WD 120 a vypalovačka=vždy funguje jen jedno asi kvuli master a slave to prave nevim jak se to da nastavit
tak mi pls poradte (holt jsem na ty disky uplny nemehlo)
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Na tom disku i na te vypalovace bude nakresleno jak to mas naswitchovat, jedno das jako master a druhe jako slave, nevim co vic by si jeste chtel slyset.Daandy píše:Mam ted novy disk WD120 GB nejak mi to nejede![]()
Ksanda2:WD 120 a vypalovačka=vždy funguje jen jedno asi kvuli master a slave to prave nevim jak se to da nastavit![]()

a co to znamená to naswitchovat jinak to zapojit nebo coJiri Drak píše:Na tom disku i na te vypalovace bude nakresleno jak to mas naswitchovat, jedno das jako master a druhe jako slave, nevim co vic by si jeste chtel slyset.Daandy píše:Mam ted novy disk WD120 GB nejak mi to nejede![]()
Ksanda2:WD 120 a vypalovačka=vždy funguje jen jedno asi kvuli master a slave to prave nevim jak se to da nastavit![]()

na obou zařízeních máš ze zadu jumper + někde by tam mělo bejt napsaný který piny s ním máš propojit aby byl bud master nebo slave. na jedno zařízení na stejný kšandě dej master na druhy slave a povali to snad jsi to pochopilDaandy píše:a co to znamená to naswitchovat jinak to zapojit nebo coJiri Drak píše: Na tom disku i na te vypalovace bude nakresleno jak to mas naswitchovat, jedno das jako master a druhe jako slave, nevim co vic by si jeste chtel slyset.