Shuttle AK32 (VIA KT266) a USB Flash disk

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
macek
Nováček
Nováček

Shuttle AK32 (VIA KT266) a USB Flash disk

Příspěvek od macek »

Ahojte všichni, řeším takový problémek u svého bratra. Koupil jsem mu k vánoců,m USB flash disk 128 MB a po připojení do jeho PC, které má desku Shuttle AK 32 s VIA KT 266 chipsetem mi to pořád hlásí, že našel neznámé zařízení. Mám nainstalované Win XP. Disky jsem zkoušel na svém PC a notebooku a vše je OK. Bude to problém asi ovladač, ale já neměl doma nikdy desku s VIA, takže nevím, co je třeba .
Díky za každou radu
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Jakou verzi ovladačů pro Via tam má? WinXp mají alespoň SP1?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

JirkaH píše:Jakou verzi ovladačů pro Via tam má? WinXp mají alespoň SP1?
Podle mně - na to by VIA 4in1 drivery neměly mít vliv.. A WXP SP1 není nutný (dobrý jo :) ), jelikož to má USB1.0. Spíš bych se podíval do BIOSu na nastavení USB.
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Jo, sorry. To mi nedošlo, že je tam jen USB 1.x. Já to vzal podle druhýho kompu doma, je tam MSI K7T266Pro2-RU, a tam je USB2.0, no jo, ale tam je přídavný řadič NEC. S tím biosem máš asi pravdu, i když mi honem nějak nedochází, co by tam kromě zapnutí a vypnutí ještě bylo. I když... jsem se teď přesvědčil, že vypnutí něčeho v biosu nemusí pro Win nutně znamenat, že je to vypnuté. Zajímavé - v postu to není a Widle to najdou, nechápu.
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“