Jaký ovladač na GeForce4??????????????
Moderátoři: morke, Walker1134
- Dufek Jan
- Nováček

-
Jaký ovladač na GeForce4??????????????
Please, pomozte mi, nejsem zadnej odbornik. Koupil jsem si heu Santa Claus in Trouble again a nejede mi, pry je chyba v grafice. Maji pozadavek geForce 2 a ja mam GeForce 4, Athlona 2.2GHz, atd.... Proc mi to nefunguje??? Hra se nainstaluje, spusti a jakmile chci zacit hrat spadne to zpet do Windows.

Jan Dufek
- Ross
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skus sa pozriet na nejake doporucene ovladace priamo na stranku tvorcov tejto aplikacie......, problem nemusi byt len v ovladacoch grafiky, ale aj niekde inde... 
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Dufek Jan
- Nováček

-
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ak snim nemas problem nevydim dovod preco nie......? ( aj ked vykonovo lepsie su pre tuto seriu kariet starsie ovladace...., nove vsak odstranuju dost problemov, a riesi problemi s novsimi hrami.... )Dufek Jan píše:A v čem by mohl být ještě problém, když né v ovladači? Můžu jako ovladač na GeForce 4 použít ovladač 66.93???
Skus si precitat nejake info o tejto hre....., problemou moze byt vela....... hru nepoznam takze vtomto poradim tasko...., skus sa poriadne popozerat po stranke jej vyrobcu. Ci tam nahodou nieje nejaky upgrade, alebo dokonca popis tvojej zavadi.....!
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Dufek Jan
- Nováček

-
Prolezl jsem stránky výrobce i distributora, poslední rada kterou jsem dostal bylo změnit ovladače. změnil jsem je na 66.93 ale není to uplně ono, nefunguje tak dobře jako předtím. Na tu hru jsem se těšil jak malej Jarda a teď nefunguje. Fungujou mi daleko naslapanejsi hry a tahle proste nejede..nevim co delat.
Jan Dufek
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bomba
- Začátečník

- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Zkoušel jsem na staré grafice 4200 Ti rozjet hru codename: panzer a měl jsem nainstalovány ovladače 44.03. Zaboha nešlapala...děsné artefakty téměř všude. Poté nainstalovány ovladače 66.93 a vše šlape tak jak má. Čili bohužel se člověk neubrání instalaci nových ovladačů ikdyž to výkon karty poněkud zhorší.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: x
mno myslim ze DX upgradovat vzdy! nejenom kuli graf. rozhrani, ale take kuli zvukovim knihovnam atd. jestli ho karta hardwarove podporuje nebo ne, vubec nevadi. Jako priklad uvedu zase HL2, kde kdyz mate kombinaci SWDX81/HWDX81 tak hra vypada hure nez kdyby mel clovek nainstalovany novy DX. Nepocitaje to, ze se nektere hry vubec nenainstaluji ...MarkAurel píše:Neviem aku presne GF4 mas, ale neviem naco tam davat najnovsi Direct X ak ho karta nepodporuje. Skus pohladat na nete nejaky PATCH do tej hry, ani mne nesiel SWAT3 a problem bol, ze nebezi s XP, dal som patch a ide.