Sap. R 9800SE 3DMark 03 - 3203b.

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Genko píše:maximum je to co mi hodi v ATI TOOL alebo to co ma 9800PRO? sakra asi tu kartu vyreklamujem nech mi daju novu :) musim to nejak zakamuflovat... lenze ako ? :(
max takty ti vyhodí právě ten ATI Tool, víc bych ani raději nedával, aby se po čase paření neobjevovali ty artefakty 8-)
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

njn tak to skusim... a je nejaka sanca keby som skusil znovu otvorit vsetkych 8 pipiek ze by slapali v pohode?
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Genko píše:maximum je to co mi hodi v ATI TOOL alebo to co ma 9800PRO? sakra asi tu kartu vyreklamujem nech mi daju novu :) musim to nejak zakamuflovat... lenze ako ? :(
To si res nekde jinde. Slusny clovek funkcni vyrobek nereklamuje a nesnazi se ostatni "ochcat".
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

jj to bola len taka pod-otazka sorac ... uz som to editol...
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Genko píše:maximum je to co mi hodi v ATI TOOL alebo to co ma 9800PRO?
Já s ATI TOOLem moc dobré zkušenosti nemam....radši používám na taktění kombinaci RivaTuneru a herních a syntetických testů...(Doom3, FAR CRY, 3D Mark-voda-nosorožci)...když tyhle hry běžej v pohodě, tak mě to těší víc než max takty v Ati Tool :)
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

Riva Tuner mi pride o dost zlozitejsi... nejak s tym neviem robit...
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Genko píše:Riva Tuner mi pride o dost zlozitejsi... nejak s tym neviem robit...
To se možná na první pohled zdá, ale v podstatě je jednoduchej...když překousneš počáteční zmítání, tak pak budeš spokojen.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Genko píše:njn tak to skusim... a je nejaka sanca keby som skusil znovu otvorit vsetkych 8 pipiek ze by slapali v pohode?
Ne,i když to budeš zkoušet postý,tak je neotevřeš :( ...Jedině můžeš zvyšovat výkon tim taktem...A MAX takty,nejsou ani tak takty,který Ti detekuje Ati tool,nebo Rivatuner,ale jsou to takty,při kterejch to máš stabilní a bez artefaktů...takže je nejlepší zvyšovat ručně a postupně strop si zkoušením v 3DMracích a hrách najít sám :wink: :wink: ...Teda to je aspoň muj názor....
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

A mam otazku- ked dam vyhladat Max frekv. v ATI Tool tak mi tie frekvencie potom vrati spat? nemozem tym odpalit kartu ked dam hladat Maximalnu frekv.?
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Genko píše:A mam otazku- ked dam vyhladat Max frekv. v ATI Tool tak mi tie frekvencie potom vrati spat? nemozem tym odpalit kartu ked dam hladat Maximalnu frekv.?
ne..
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

po instalacii mi to stuplo s 3203 na 3226 :) potom som taktol jadro na 375 Mhz a Pamat na 340 Mhz ... 3d mark 03 mi vyhodil 3620 b. ... mozete mi to okomentovat? je to dobre ? mozem este zvysovat frekvenciu? :?:
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Pusti si v atitool FIND MAX CORE (GPU) hodinu.Ked to skonci nastav frekvenciu o 5Mhz menej.To iste urob aj s FIND MAX MEM (pamet) a daj o tych 5Mhz menej.
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Rider008 píše:Pusti si v atitool FIND MAX CORE (GPU) hodinu.Ked to skonci nastav frekvenciu o 5Mhz menej.To iste urob aj s FIND MAX MEM (pamet) a daj o tych 5Mhz menej.
Ati tool niekedy nenajde najvyssie frekvencie takze odporucam rucne po 5mhz a skenovat na artefakty
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

no tak to je dobre... skor by som potreboval radu od niekoho kto ma tuto istu kartu ;)
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

sakra po restarte mi tie takty zhodi na default... cital som si tu ze treba hodit "neoriginalne" drivery ... lenze tam je problem ci mi tie drivery neotvoria aj pipeline-y ktore mam poskodene ...???
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Genko píše:sakra po restarte mi tie takty zhodi na default... cital som si tu ze treba hodit "neoriginalne" drivery ... lenze tam je problem ci mi tie drivery neotvoria aj pipeline-y ktore mam poskodene ...???
neotevřou.. třeba u Omegy jde při instalaci zvolit soft-mod ale nemusí..
Genko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genko »

a soft-mod je z otvorenim pipiek ci bez?
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Genko píše:a soft-mod je z otvorenim pipiek ci bez?
mno soft-mod je prostě mod karty přes software -> ať už pipky nebo cokoliv jinýho..
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“