Ja osobne mam 192Mb RAM 133Mhz
// edit by Sentenced - pokusil jsem se to hlasovani nejak upravit. Thready ktery tu jsou ted zbytecny jsem smazal.
// Wilik - tak ted jsem to komplet smazal a vytvoril znova - snad uz to bude bez problemu

Určitě to smysl má. Máš sestavu s podobným výkonem jako já a moc dobře si vzpomínám, jaký to byl výkonový kopanec, když jsem jsem přešel ze 128 na 256 MB. Používal jsem tehdy jen w98. O 3 měsíce později jsem se rozhodl jít do dualbootu s winXP, které jsou žravé na RAM, a tak jsem dokoupil dalších 256 MB. Teď naprostá spokojenost. Rok a něco je dlouhá doba a být tebou, přikoupil bych dalších aspoň 256, raději ale 512 MB. Jestli pořád váháš, popros někoho, ať ti na 3 dny půjčí RAMku a uvidíš ten rozdíl.ManchesterUnited píše:Chtel bych se zeptat jestly ma cenu jeste prikupovat ramky do me sestavy a pokud ano tak kolik?Novou sestavu chystam cca za rok a neco.

Ramidle je dobrej soft, dokáže se dobře postarat o RAM, dá se tam nastavit kolik RAM se má uvolnit za jak dlouho atd. Samozřejmě kdykoliv v systrey můžeš kliknutím na ikonu uvolnit potřebné množství.Topinka Michal píše:Nevíte jak uvolnit paměť PC Mark mi ukazuje jen 86? Jak to?![]()
![]()

Pokud máš ale 1024RAM, tak je na pr*Dzin píše:Ramidle je dobrej soft, dokáže se dobře postarat o RAM, dá se tam nastavit kolik RAM se má uvolnit za jak dlouho atd. Samozřejmě kdykoliv v systrey můžeš kliknutím na ikonu uvolnit potřebné množství. ...