Jestli chceš, tak si jí kup. Ale já osobně bych do ní nešel. Budeš muset vyříznout ty mřížky na větráky vzadu, protože ty, co tam jsou, by se daly považovat za výsměch... Celkově mi ten case rozhodně nepřipadá moc bytelný...
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
TomV píše:Jestli chceš, tak si jí kup. Ale já osobně bych do ní nešel. Budeš muset vyříznout ty mřížky na větráky vzadu, protože ty, co tam jsou, by se daly považovat za výsměch... Celkově mi ten case rozhodně nepřipadá moc bytelný...
to je zase pravda, ale pokud ho to baví, tak by si s tím mohl trošku pohrát a uvést do stavu k obrazu svému
TomV píše:Jestli chceš, tak si jí kup. Ale já osobně bych do ní nešel. Budeš muset vyříznout ty mřížky na větráky vzadu, protože ty, co tam jsou, by se daly považovat za výsměch... Celkově mi ten case rozhodně nepřipadá moc bytelný...
no tak ty mrziky by nemel bejt problem dat pryc no....ale rozhodne to je bytelnejsi jak EC
no tak ty mrziky by nemel bejt problem dat pryc no....ale rozhodne to je bytelnejsi jak EC
tak to je, já mám EC a nic moc, spíše nic než moc, ale na pracovní PC to zatím stačí
Jak to víš ? Měls jí v ruce ?
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou