Caesar 3 nejde nainstalovat na Win XP SP2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Caesar 3 nejde nainstalovat na Win XP SP2

Příspěvek od zupan »

Ahoj driv jsem to na win xp paril normalne ale po instalaci SP2 se nechce hra nainstalovat kdyz chci spustit setup tak to napise toto: C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Systemovy soubor nelze pouzit v aplikacich systemu MS-DOS a Microsoft Windows

Nevite nekdo co s tim ? Diky Lukas
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Caesar 3 nejde nainstalovat na Win XP SP2

Příspěvek od SleepY.664 »

Režim kompatibility si zkoušel? (pravým na exáč, vlastnosti, kompatibilita)

...jinak bych to viděl na dualboot WinXP a Win 98 :(
JanoS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanoS »

Musíš inštalovať nie tým čo spúšťa autorun ale nejakým iným súborom, mne nešlo cez autorun ani na SP1, SP2 nemám a nechcem. Písalo to že to nie je platná 32 bit aplikácia. Poskúšaj a uvidíš, v root CD je viac exáčov, neviem už ktorý to presne bol.
Lenovo T61p (2.4GHz, 4GB, 160GB 7200rpm, 250GB 5400rpm, 512MB FX-570M, 15.4"WUXGA, 9cell)

Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

JanoS píše:Musíš inštalovať nie tým čo spúšťa autorun ale nejakým iným súborom, mne nešlo cez autorun ani na SP1, SP2 nemám a nechcem. Písalo to že to nie je platná 32 bit aplikácia. Poskúšaj a uvidíš, v root CD je viac exáčov, neviem už ktorý to presne bol.
jestli je to pravda tak zastupce na plose nebo v nabidce start by te mel navest na spravny spousteci soubor...
JanoS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanoS »

Nie - nie spúšťací ale inštalačný, potom to už ide spustiť normálne, aspoň mne.
Lenovo T61p (2.4GHz, 4GB, 160GB 7200rpm, 250GB 5400rpm, 512MB FX-570M, 15.4"WUXGA, 9cell)

Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

JanoS píše:Nie - nie spúšťací ale inštalačný, potom to už ide spustiť normálne, aspoň mne.
aha sem se prehledl, kazdopadne po tom co strcis cd do mechaniky by ti autorun mel stejne spustit instalaci spravnym souborem :)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Caesar 3 je windowsí aplikace, tak nechápu, proč to hledá Autoexec.nt. :? Nicméně mně C3 jde na XP Pro SP2 bez jakéhokoliv nastavení kompatibility...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

navic C3 je prekonany Pharaem ci datadiskem Cleopatra. Pokud jsi tuto hru nezkousel tak ti to vrele doporucuji. mnohem vychytanejsi ovladani (napr. davabi zabran na cesty, aby sluzby nebloudily kde nemaji). byl jsem velky priznivec C3, ale po shlednuti Pharaa jsem uz nemel chut se vratit ;-).
---
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zupan »

No nic tak vsem diky tu kompatibilitu jsem zkousel porad stejny :( autorun me v XP nsel nikdy vzdy jsem to musel instalovat pres setup.exe asi zkusim toho Pharaona kdyz rikate ze je lepsi :)
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“