FIFA 2005

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

mikecv píše:Mam problem.Jakmile nabehne zapas zacne mi to blikat jak o zavod a to nemyslim refresh,ten mam na 100hz.Nesetkal jste se nekdo s tim. :? :( Nevite nekdo jak se toho zbavit.jinak mi hra bezi plunule az sem to necekal :oops:
1) hledam - sekce ovladace, fifa se tam aspon jednou musela zminit :wink:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=20
(vynech ty plky o formatu pc a ber vazne az to dalsi - stahni si bud 61.77 a starsi, nebo nejnovejsi bety 71.2x)

//edit: FW 71.24..beta :)
Naposledy upravil(a) martin_CZ dne pon 3. led 2005, 20:58, celkem upraveno 3 x.
ASUS F3T
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

vlada83 píše:uz je i patch na českou ligu
ale kdyz sem si ho nainstaloval spolu s odemykačem stadionu a dalsich vychytavek tak mi vypadne obraz

objevi se jen out of range

nevite cim to je?
dik moc
ja nainstaloval to same a funguje to v pohode :?
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

ja nainstaloval ceskou ligu a cestinu a uz sem fifu nepustil :x
ASUS F3T
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

uz vyrešeno, odinstaloval sem českou ligu a ten patch a uz to jde...
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

poradte pls.
stahnul jsem si patch na karieru a po par zapasech mam vsechny hvezdicky, ale jak ted zmenit tym? nebo musim celou sezonu dohrat az dokonce a pak teprve to pude?
mmj. hrat za ty sunty me fakt nebavi, chvili je to zabava, ale pak uz to leze namozek, jak sou levy :( , nadruhou stranu to trochu pripomina nasi ligu, jak prostredi, tak kvality, jen tech fanousku je stale nak moc :lol:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Nevíte jak udělat, aby byl zápas v noci? Protože taková Liga mistrů za polednícho slunce nemá zrovná moc hustou atmosféru... :(
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

prf.KuBA píše:Nevíte jak udělat, aby byl zápas v noci? Protože taková Liga mistrů za polednícho slunce nemá zrovná moc hustou atmosféru... :(
stahni si trainer a u volby stadionu budes mit dole volbu denni doby a pocasi.. nebo si to kup nekde v tim My Fifa, nebo tak.. ;) doporucuju trainer ;)
ASUS F3T
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

martin_CZ píše:stahni si trainer a u volby stadionu budes mit dole volbu denni doby a pocasi.. nebo si to kup nekde v tim My Fifa, nebo tak.. ;) doporucuju trainer ;)
Díky, moc jsi mi pomohl... :)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Mám následující problém s grafikou... Když hraji noční zápas, tak se hráči při nasvícení naprosto nereálně lesknou, jakoby to byly voskové figuríny. :?
Naposledy upravil(a) prf.KuBA dne úte 8. bře 2005, 21:48, celkem upraveno 2 x.
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

prf.KuBA píše:Mám následující problém s grafikou... Když hraji noční zápas, tak se hráči při nasvícení naprosto nereálně lesknou, jakoby to byly voskové figuríny. :?
me taky, to je asi bug enginu..:sad: vypadaj jak terminatori :-D
ASUS F3T
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Nevím čím to, ale už je to v pořádku, všiml jsem si toho až dnes. Žádné problémy s grafikou, hráči jsou najednou normální jako ve dne, ani jsem si to neuvědomil... :razz:
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

prf.KuBA píše:Nevím čím to, ale už je to v pořádku, všiml jsem si toho až dnes. Žádné problémy s grafikou, hráči jsou najednou normální jako ve dne, ani jsem si to neuvědomil... :razz:
to se zda... bud to nekdy opravdu nedela, nebo je to svetlejma dresama (tipuju),, takhle se mi to zdalo uz nekolikrat :sad:
ASUS F3T
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

martin_CZ píše:to se zda... bud to nekdy opravdu nedela, nebo je to svetlejma dresama (tipuju),, takhle se mi to zdalo uz nekolikrat :sad:
Myslím, že moje červené ( MANu ) dresy jsou pořád setejné. :) Opravdu jsem to neviděl už několik zápasů v řadě. :D
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Teď jsem hrál zápas, a opět se leskli... :lol: Tak teda nevím. (:
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Řešíme s kamarádem problém jak se v multiplayeru spojit pomocí direct IP. Nikdo nemůže najít nikoho. Přítom NHL05 nám šlo spojit v pohodě... (: Takže, jak na to u Fify05? Kde máme vyplnit moji a jeho adresu? Jaká jména? Poraďte prosím. :oops:
Frezy
Nováček
Nováček

Fifa 2005

Příspěvek od Frezy »

Ten patch mam taky ale po dohrani zapasu mi to vzdycky spadne do Win.
A nepomuze ani reinstal.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“