6600GT - VIDEO IN

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Mickey
Nováček
Nováček

6600GT - VIDEO IN

Příspěvek od Mickey »

Ahoj, chci si poridit 6600GT s Video vstupem. Prosel jsem par znacek (Club3D,Leadtek,GigaByte,ASUS) a nasel jsem zatim pouze jednoho vyrobce, ktery ma tuto kartu v nabidce a to MSIcko. Nemate s touto katrou-znackou nekdo zkusenosti a popripade s Video vstupem. Diky za radu.
Rakosni(CZ)ek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rakosni(CZ)ek »

Ahoj , mam s ni zkusenosti, je to dobra karta, a kupoval sem ji prave kvuli ViVo. Video-IN funguje uplne stejne jako na jakekoliv jine karte, co presne potrebujes vedet ?
MSI KT3 Ultra-ARU, Palomino 1800+@1783,FSB 155, 512DDR, 80+160 GB,MSI GF 6600GT, všecko ve vodě (HomeMade)
MSI K8N Neo2, A64 3000+, 2x 512GEIL, MSI 6600GT, ...
Mickey
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mickey »

Zajimala by me rychlost zachytavani a rozliseni, jelikoz karta bude prevazne slouzit k prevodu video snimku na format dvd, tak aby vyslednej
obraz mel kvalitu tj. bez ctverecku apod. coz je asi dano rozlisenim. A zda dodava MSI ke karte i software pro zpracovani videa. Diky za odpoved.
Rakosni(CZ)ek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rakosni(CZ)ek »

Mno tak rychlost asi jakou si nastavis, ale rekl bych ze je to omezene zdrojem signalu, rozliseni max nevim pouzival sem zatim jen klasickej comozitni signal to je myslim podle PAL neco kolem 720*540 presne nevim, stejne to vetsinou musis orezat .
Myslim ze karta ma nejakou HW kompresi, ale to ja nepouzivam, zachitavam bez komprese (tj max kvalita jakou ti nabydne signal) a pak to prevadim podle toho jak potrebuju.
Nejaky SW na spracovani videa tam myslim je hledat se me to nechce je tam aspon 15 CD :roll: podivej se sem.
Podle me je ale na spracovani stejne nejlepsi VirtualDub (bud si ho stahnes nebo dost casto bejva v priloze k ruznejm casopisum COMPUTER atp. )
MSI KT3 Ultra-ARU, Palomino 1800+@1783,FSB 155, 512DDR, 80+160 GB,MSI GF 6600GT, všecko ve vodě (HomeMade)
MSI K8N Neo2, A64 3000+, 2x 512GEIL, MSI 6600GT, ...
DeathX
Nováček
Nováček

Příspěvek od DeathX »

Rakosni(CZ)ek píše:Ahoj , mam s ni zkusenosti, je to dobra karta, a kupoval sem ji prave kvuli ViVo. Video-IN funguje uplne stejne jako na jakekoliv jine karte, co presne potrebujes vedet ?
Ja som tiež kúpil túto kartu aj pre VIVO, ale to mi nefunguje. Nainštaloval som WDM driver s orig. CD, spustil som VirtualDub, ale zachytavam len zvuk a nie obraz. Namiesto obrazu mám len čiernu tmu. Ak si cez VideoInspector skontrolujem vytvorený avi súbor nezistí žiadny bitrate. Video zachytavam s analogovej 8mm kamery Sony. Video je pripojené do PC cez Cinch do prevodky Cinch->8-pin do PC. Ak sa pozriem do správca hardware mám tam dva capture drivery. Jeden je "Legacy Capture driver" a druhý je "nVidia WDM driver(universal)". Ak Legacy driver odinštalujem nefunguje ani nvidia driver. Možeš mi popísať, ako si ty nastavoval VIVO u seba? Dakujem.
AMD 64 3000+(2150), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x512 PC400 A-DATA, 2x1024 PC400 A_Data, 1x ATA 360GB WD, LG4163B, WXP SP2, 430W Seasonic, Saphire ATIRadeon1950Pro 512MB
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“