Zvenku GF2 Ti a na čipu GF2 GTS ?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Matias
Začátečník
Začátečník

Zvenku GF2 Ti a na čipu GF2 GTS ?

Příspěvek od Matias »

Sem sundal chladič a na čipu je "GF2GTS" eště kousek nad tim je "PRO" ale "TI" tam neni tak mně zajímá jestli je to opravdu "TI" anebo "GTS", nejde my o nějakou reklamaci ale jestli to náhodou neni nějakej podfuk. Jinak karta funguje v pohodě je to Inno3d, nesetkal se stim hněkdo? Jinak vo nic nejde.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Zvenku G2ti a načipu Gf2gts??

Příspěvek od Shit »

Matias píše:Sem sundal chladič a na čipu je "GF2GTS" eště kousek nad tim je "PRO" ale "TI" tam neni tak mně zajímá jestli je to opravdu "TI" anebo "GTS", nejde my o nějakou reklamaci ale jestli to náhodou neni nějakej podfuk. Jinak karta funguje v pohodě je to Inno3d, nesetkal se stim hněkdo? Jinak vo nic nejde.
"Ti" to tím pádem není :sad: , je to GTS/Pro.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Inno 3D Geforce 2 Titanium 64MB jsem měl. Byl 250/400 a šel na 290/460. měl 5ns paměti. V 3D Marku 2001 Dával kolem 4500 bodů na mé sestavě. Jak ho najdou windows? Bez driverů by ho měli najít jako Geforce 2 Pro a po nainstalování 2 Ti...Jinak Gf2Pro je v podstatě Titanium a GTS je 32MB Karta s DDR paměťma na 333MHz. Výkon skoro jako Gf2MX400 64MB...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

karf píše:Inno 3D Geforce 2 Titanium 64MB jsem měl. Byl 250/400 a šel na 290/460. měl 5ns paměti. V 3D Marku 2001 Dával kolem 4500 bodů na mé sestavě. Jak ho najdou windows? Bez driverů by ho měli najít jako Geforce 2 Pro a po nainstalování 2 Ti...Jinak Gf2Pro je v podstatě Titanium a GTS je 32MB Karta s DDR paměťma na 333MHz. Výkon skoro jako Gf2MX400 64MB...
takze asi tak byl cip GTS a z nej byli vyrabeny GF2GTS , GF2PRO , GF2TI a GF2ultra , rozdil je akorat ve frekvencich , gf2pro je o dost vykonejsi nez GF2MX to se neda srovnavat... , ja mel doma GTS i TI , tu TI jsem mel od firmy axel mam dojem a taky kdyz jsem sundal chladic mel jsem tam chip GTS , ale nema to cenu resit bez problemu to jde nataktit na TI ci vice :wink:
odkaz na rozdil mezi GF2 atd
http://graphics.tomshardware.com/graphi ... index.html
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

K!ll3r píše:
karf píše:Inno 3D Geforce 2 Titanium 64MB jsem měl. Byl 250/400 a šel na 290/460. měl 5ns paměti. V 3D Marku 2001 Dával kolem 4500 bodů na mé sestavě. Jak ho najdou windows? Bez driverů by ho měli najít jako Geforce 2 Pro a po nainstalování 2 Ti...Jinak Gf2Pro je v podstatě Titanium a GTS je 32MB Karta s DDR paměťma na 333MHz. Výkon skoro jako Gf2MX400 64MB...
..... bez problemu to jde nataktit na TI ci vice :wink:
No já mam takty 200 a 401 a právě že taktit moc nejde :sad: pridelal jsem chlazeni z P2+80mm je tto fakt mega (skusim možná přidat foto) a jsem na 220/430 (coolbits) a v needech zatim jsem skoro žádnej artefakt neviděl ale víc asi nepujde
:sad: ...ještě taková poznámka: sundal jsem origoš větráček a naněm samolepka "INNO3d" tu jsem sundal a pod ní byla samolepka výrobce toho větráčku taky divný co :? :? :x
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Matias píše:
K!ll3r píše: ..... bez problemu to jde nataktit na TI ci vice :wink:
No já mam takty 200 a 401 a právě že taktit moc nejde :sad: pridelal jsem chlazeni z P2+80mm je tto fakt mega (skusim možná přidat foto) a jsem na 220/430 (coolbits) a v needech zatim jsem skoro žádnej artefakt neviděl ale víc asi nepujde
:sad: ...ještě taková poznámka: sundal jsem origoš větráček a naněm samolepka "INNO3d" tu jsem sundal a pod ní byla samolepka výrobce toho větráčku taky divný co :? :? :x
no pokud ti vyslo takhle to OC tak to mas defakto uz TI tj 250/400 a kdyztak to vem na 3DFX sraz viz ostatni grafiky a udelame ti Vmod :wink:
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Vmod :? :? :? :? :? :? :? :? :? ?????? :dontgetit:
...eště nejsou z druhý strany pasivy ale časem budou :twisted: mimichodem karta je uplne studená :) ale taktit teda vo moc nejde :x :oops: :sad: :| :angry2:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

voltage mod proste ti zvednem napeti na te karte a pujde ti lip taktit :wink:
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

K!ll3r píše:voltage mod proste ti zvednem napeti na te karte a pujde ti lip taktit :wink:
To by bylo super, ale nejde sundat chladič je totiž přilepenej sekundakem tak to snad nevadi.. Snad budu mýt časa tak se tam ukažu :) :wink:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

oka ale musis se pripomenout do toho threadu v ostatnich grafikach :)) jinak prilepit to sekundakem byla nejvetsi kravina co si moh udelat , treba nejde OC GPU kvuli tomu
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

K!ll3r píše:oka ale musis se pripomenout do toho threadu v ostatnich grafikach :)) jinak prilepit to sekundakem byla nejvetsi kravina co si moh udelat , treba nejde OC GPU kvuli tomu
Nee to šlo blbě i před tim a ted je to lepčí (artefakty jsem vůbec neviděl), zdruhý strany je zima :)
ale nemám to uplne odzkoušený skusim to na tech 240-250 a pameti default,..
250-záseky 240- záseky 230-NP(no problem) 8) ../401paměti
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“