Problém originálních her

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sotek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém originálních her

Příspěvek od sotek »

Už u několika zákazníků se mi stalo, že při instalaci originální kopie hry (NFS:Underground 2, Sims 2, Worms, Gladiátor) to při samotném spuštění hry hlási tuto chybu: cannot locate the CD-ROM. CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and restart the game. Pokud tam přehraju cracknutý spouštěcí soubor, tak to jde. Nevíte někdo čím to je? S tímto jsem se setkal již několikrát a asi vždy na deskách MSI.
ASUS P7P55D-E, i3-540 3.06@4.4GHz, 2x2GB DDR3 1600 Kingston, Gigabyte GTS250
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Nejde o desku, ale o to, že tam zákazníci mají třeba Daemon Tools nebo jiný program, který vytváří a spravuje virtuální mechaniky. Je to součást ochrany těchto her. Stačí zrušit emulované mechaniky, nebo odinstalovat program, který je obsluhuje. A co se týče cracků, warez tu neřešíme, tak se o tom ani nezmiňuj
Naposledy upravil(a) HADES dne pon 3. led 2005, 16:22, celkem upraveno 1 x.
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Hra detekuje emulační soft třeba Alcohol 120,Daemon tools a myslí si že jí hraješ cracklou a tudíž se brání. Pokud odinstaluješ tyto softy mělo by to jet jako origo a dobře. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Jak jsem psal v jiném threadu, mě se to stávalo když jsem měl CloneCD...
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

JJ, budu tam mat nejake virtualne mechaniky.. podla mna by sa to malo nejako inac riesit problem originalnych hier.. nie taketo blbosti.. kto si kupi original hru, ten si to nemoze dat do virtualnej mechaniky (= menej pohodlia) a ten co ma warez, ten si uzije pohodlie :evil:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

promazáno OT...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“