Kam s rozbitými zdroji?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Houska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kam s rozbitými zdroji?

Příspěvek od Houska »

zdravim,
měl bych tu hromadu nefunkčních počítačových zdrojů, nevěděl by někdo kam s nima? např. odprodej, recyklacace apod.
---- DIE YOU SON-OF-A-BITCH ----
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

vysroubovat vetracky a vyhodit do kontejneru... :-D
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

ICE píše:vysroubovat vetracky a vyhodit do kontejneru... :-D
:up: ked kamosovi odisiel zdroj ( napajal chladic za chodu pocitaca do molex konektora ( s klasickymi kablikmi bez akejkolvek koncovky) , prve co som mu povedal ze je to ***** a potom nech mi da ten 12 cm fan :roll: :twisted:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Orvi z něj všechno, co bys moh někdy potřebovat (Některý maj hezký chladiče :roll: ) a pak to vyhoď... nebo ho prodej nějakýmu troubovi jako funkční, bezvětrákovej zdroj :roll:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Axis píše:
ICE píše:vysroubovat vetracky a vyhodit do kontejneru... :-D
:up: ked kamosovi odisiel zdroj ( napajal chladic za chodu pocitaca do molex konektora ( s klasickymi kablikmi bez akejkolvek koncovky) , prve co som mu povedal ze je to ***** a potom nech mi da ten 12 cm fan :roll: :twisted:
takovy zapojovani delam bezne a uz x krat jsem to zkratoval... vsechno jede... :oops:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

ICE píše:takovy zapojovani delam bezne a uz x krat jsem to zkratoval... vsechno jede... :oops:
Já to takhle dělám taky a ještě jsem nic nezkratoval (asi nejsem nemehlo :razz: :)). Ale jinak souhlas - každý normální zdroj to vydrží a prostě vypne.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

TomV píše:
ICE píše:takovy zapojovani delam bezne a uz x krat jsem to zkratoval... vsechno jede... :oops:
Já to takhle dělám taky a ještě jsem nic nezkratoval (asi nejsem nemehlo :razz: :)). Ale jinak souhlas - každý normální zdroj to vydrží a prostě vypne.
Já to takhle dělám, ale radši jen s větrákama (odpálenej disk mě odnaučil :oops: ). Každopádně to přežil i EC :roll:
Houska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houska »

éé tak to jste mi moc nepomohli :sad:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

jestli to asou naky ATXka tak by se mohli nechat u nekoho opravit :wink:
a jestli jenom naky stary ATcka tak tak max na ty vetraky a chladice :)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Houska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houska »

jsou to ATXka, když jsem hledal nějaký firmy co opravujou zdroje, tak jsem našel firmy kde by se to ani nevyplatilo (když počítám i dopravu), spíš jsem myslel firmu kteá ho vykuchá a zrecykluje případně firumu co je používá na náhradní součástky
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

to spis nakyho znamiho co se v tom hrabe jestli nemas protoze ty firmi si uctujou densy prachy za praci :roll:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Houska píše:jsou to ATXka, když jsem hledal nějaký firmy co opravujou zdroje, tak jsem našel firmy kde by se to ani nevyplatilo (když počítám i dopravu), spíš jsem myslel firmu kteá ho vykuchá a zrecykluje případně firumu co je používá na náhradní součástky
zrecykluje? a tridis odpad... plast, papir, zdroje... opravovat se to nevyplati uz proto, ze bych tomu proste nikdy neveril... proste vtahej vetraky a vyhazej to do popelnice...
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

To je prakticky nevyužitelný odpad (až na ty větráky a chladiče), takže to jednoduše rozdělej a nahaž do popelnice, jak píší ostatní
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No pokud uz nemas jinou moznost (nevyskytuje se pobliz tebe nejaka firma, ktera proste tenhle odpad šrotuje), tak s tim pokud možno počkej až bude "svoz nebezpečnyho odpadu". Ve vetsine mest to bejva dvakrat do roka a vyhod to potom tam. :-) Do popelnice?? Ekologie vam asi nic nerika :-) Pamatujte co rikaj indiáni - "Přírodu jsme nedostali od svych rodiču, přírodu jsme si pujčili od svych detí" :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Houska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houska »

do popelnic bych to vyhazoval nerad, nevzal by si to nekdo za odvoz? jsou to zdroje z firmy, takze jich je vetsi nez male mnozstvi :-(
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

odkad ze si ? na soucastky by se hodily :)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

já to řeším přes sběrná střediska odpadu, měla by být v každém městě (informace podá obecní úřad příslušné městské části), do popelnice to rozhodně nehážu, nejsem prase :wink:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Houska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houska »

Dr Meduza píše:odkad ze si ? na soucastky by se hodily :)
Praha - konkrétně firma má sídlo kousek od Anděla
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

hm no mozna by to nak slo :twisted:
kolik je tech zdroju? a sou v nich vetracky?
ANDYMAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ANDYMAN »

Houska píše:do popelnic bych to vyhazoval nerad, nevzal by si to nekdo za odvoz?
presne tak! daruj ich! Ked sa niekomu zídu, tak je to vela lepsie, ako ich hodit do smetáku :wink:
Intel i5 2550K @4,8 ★ Water Cooling ★ Kingston HyperX 8GB DDR3 ★ ASUS Sabertooth P67 ★ ASUS GTX680 DirectCU II Top ★ Samsung 27" SyncMaster 275T ★ SANYO 3LCD projector ★ Samsung SSD 256GB ★ WD 2TB+1TB+640GB+... ★ Creative X-Fi Fatality Platinum ★ Logitech Z5450 THX via optical ★ Creative GigaWorks T40 + subwoofer ★ RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder ★ Everglide Titan Monster Mat ★ Logitech WAVE keyboard ★ Corsair 650W ★ CoolerMaster Stacker 830 ★
WATER COOLING : ★ CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ Alphacool Eheim AGB Station 12V ★ 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 ★ 1x Maxxxpert 120mm ★ Alphacool hose 10/8mm ★ Reservoir 280mm acryl ★ UV Liquid ★
------------------------------------------------
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“