Kam s rozbitými zdroji?
- Houska
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kam s rozbitými zdroji?
zdravim,
měl bych tu hromadu nefunkčních počítačových zdrojů, nevěděl by někdo kam s nima? např. odprodej, recyklacace apod.
měl bych tu hromadu nefunkčních počítačových zdrojů, nevěděl by někdo kam s nima? např. odprodej, recyklacace apod.
---- DIE YOU SON-OF-A-BITCH ----
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Axis
- Začátečník

-
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
takovy zapojovani delam bezne a uz x krat jsem to zkratoval... vsechno jede...Axis píše:ICE píše:vysroubovat vetracky a vyhodit do kontejneru...ked kamosovi odisiel zdroj ( napajal chladic za chodu pocitaca do molex konektora ( s klasickymi kablikmi bez akejkolvek koncovky) , prve co som mu povedal ze je to ***** a potom nech mi da ten 12 cm fan
![]()
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já to takhle dělám taky a ještě jsem nic nezkratoval (asi nejsem nemehloICE píše:takovy zapojovani delam bezne a uz x krat jsem to zkratoval... vsechno jede...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já to takhle dělám, ale radši jen s větrákama (odpálenej disk mě odnaučilTomV píše:Já to takhle dělám taky a ještě jsem nic nezkratoval (asi nejsem nemehloICE píše:takovy zapojovani delam bezne a uz x krat jsem to zkratoval... vsechno jede...![]()
). Ale jinak souhlas - každý normální zdroj to vydrží a prostě vypne.
- Houska
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Houska
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
zrecykluje? a tridis odpad... plast, papir, zdroje... opravovat se to nevyplati uz proto, ze bych tomu proste nikdy neveril... proste vtahej vetraky a vyhazej to do popelnice...Houska píše:jsou to ATXka, když jsem hledal nějaký firmy co opravujou zdroje, tak jsem našel firmy kde by se to ani nevyplatilo (když počítám i dopravu), spíš jsem myslel firmu kteá ho vykuchá a zrecykluje případně firumu co je používá na náhradní součástky
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je prakticky nevyužitelný odpad (až na ty větráky a chladiče), takže to jednoduše rozdělej a nahaž do popelnice, jak píší ostatní
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No pokud uz nemas jinou moznost (nevyskytuje se pobliz tebe nejaka firma, ktera proste tenhle odpad šrotuje), tak s tim pokud možno počkej až bude "svoz nebezpečnyho odpadu". Ve vetsine mest to bejva dvakrat do roka a vyhod to potom tam.
Do popelnice?? Ekologie vam asi nic nerika
Pamatujte co rikaj indiáni - "Přírodu jsme nedostali od svych rodiču, přírodu jsme si pujčili od svych detí" 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Houska
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Houska
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- ANDYMAN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
presne tak! daruj ich! Ked sa niekomu zídu, tak je to vela lepsie, ako ich hodit do smetákuHouska píše:do popelnic bych to vyhazoval nerad, nevzal by si to nekdo za odvoz?
Intel i5 2550K @4,8 ★ Water Cooling ★ Kingston HyperX 8GB DDR3 ★ ASUS Sabertooth P67 ★ ASUS GTX680 DirectCU II Top ★ Samsung 27" SyncMaster 275T ★ SANYO 3LCD projector ★ Samsung SSD 256GB ★ WD 2TB+1TB+640GB+... ★ Creative X-Fi Fatality Platinum ★ Logitech Z5450 THX via optical ★ Creative GigaWorks T40 + subwoofer ★ RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder ★ Everglide Titan Monster Mat ★ Logitech WAVE keyboard ★ Corsair 650W ★ CoolerMaster Stacker 830 ★
WATER COOLING : ★ CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ Alphacool Eheim AGB Station 12V ★ 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 ★ 1x Maxxxpert 120mm ★ Alphacool hose 10/8mm ★ Reservoir 280mm acryl ★ UV Liquid ★
------------------------------------------------
WATER COOLING : ★ CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ Alphacool Eheim AGB Station 12V ★ 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 ★ 1x Maxxxpert 120mm ★ Alphacool hose 10/8mm ★ Reservoir 280mm acryl ★ UV Liquid ★
------------------------------------------------