Zrovínka jsem přitáhl domů tohle repro N-Tech S851-302 5.1 o němž se říká že je to kopie nedoktnutelných Genius HT 5.1 no a jelikož kamarád má právě Geniusi HT tak jsme se je jali porovnat
Genius SW-5.1 Home Theater 3151,-

Konfigurace reproduktorů: 5.1
Výkon subwooferu [RMS]: 45 Wattů
Výkon satelitu [RMS]: 15 Wattů
Výkon centrálního satelitu [RMS]: 15 Wattů
N-Tech S851-302 5.1 2846,-

(ten obrázek je zavádějící!!!mají úplně stejnou barvu jako Geniusy oni je tam maj snad lakovaný nebo co...)
Konfigurace reproduktorů: 5.1
Výkon subwooferu [RMS]: 45
Výkon satelitu [RMS]: 10
Výkon centrálního satelitu [RMS]: 20
Subwofer: více se mi líbí N-tech je hezčí než na obrázku
Hrajou kupodivu úplně stejně...s tím že na maximální basy tahá Genius za střeva zatímco N-tech nikoli...ale N-tech má celkově jejich lepší přednes...Display je jednoznačně lepší u N-techu a ovladač rozhodně také
Satelity: jsou naprosto stejné...akorát že N-tech je má papírově slabší..ale zase mají lepší přednes...za to v nich je (když je ticho a máte tichý PC ) slyšet statická elektřina sice ne tolik aby to rušilo ale je....Jinak sou satrelity totožné...teda skoro narozdíl od Geniusů má N-tech všechny 4 jednopásmové..
(po sundání sítěk jsme přišly proč slabší N-tech hrají stejně..jsou daleko lépe udělány....mají pod reprákem vyvrtanou díru o průměru 3cm dovnitř zajímavej pokrok
centrál : tak centrál je u N-tech skoro 2x(!!!) menší ale výkonější 20W VS 15W ...zajímavé.... kupodivu hrajou stejně....skoro není pozbnat kterej je od Geniusu a kterej od N-tech
Celkově: pokud se ptáte jak hrajou tak N-tech má čistší zvuk a při maximálním výkonu hraje méně zkresleně než Geniusy (to je pokrok) obojí má na to zbořit barák (na koleji nás dnes večer neměli rádi...kolejnou jsme ale neslyšeli...
Závěr:
N-tech jsou při kompaktnějších rozměrech a nižší váze (14.5Kg VS 30Kg) stejně výkoné a hrajou naprosto stejně , ne-li o malinko lépe. Provedením jsou naprosto shodné, poctivá dřevotřiska tedy až na ty satelity které jak již bylo zmiňováno jsou v případě N-tech všechny shodné a to jednopásmové
poznámka na závěr: Díky PCTfóru se mi je zde v Bazaru podařilo získat od Agenta-xxx (díky) za 2500,- takže se tetelim blahem