link zde:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25474
předem díky, má mi zítra přijít, tak to potřebuju trošku vytrickovat.. jeto sice jen 128-bitová karta, ale zkusim i tak otevříti pipky, něco navíc to určo dá
Moderátoři: morke, Walker1134

další co hraje marky? proč 3DM01? to je dneska totálně nesměrodatnej mark, byl dobrej tak před dvěma rokama, dneska je mimo.Michal86 píše:ok, díky.. si je stáhnu a vyzkouším skore.. jde mi především o 3D Mark 01Lord píše:urcite 2.5.90, s tema nevejma jsem nemel dostatek casu, aby je testnul poradne

Hraju po netu Medal of Honor: Allied Assault a Call of Duty a tam jde především o 3D Mark 01 -čim více bodů, tim více fpsek to hodízombux píše:další co hraje marky? proč 3DM01? to je dneska totálně nesměrodatnej mark, byl dobrej tak před dvěma rokama, dneska je mimo.Michal86 píše: ok, díky.. si je stáhnu a vyzkouším skore.. jde mi především o 3D Mark 01
a testni to spíš na hrách - UT2004, Doom3 atd.

to bych moc netvrdil ze je k nicemu, na 2003 ani 2005 nepoznas skoro vubec OC CPU/PAMETI, coz na 2001 jo, jinak je fakt ze testovat snim dnesni HI-END vga je nesmysl, ale na R9800SE bohate stacizombux píše:další co hraje marky? proč 3DM01? to je dneska totálně nesměrodatnej mark, byl dobrej tak před dvěma rokama, dneska je mimo.Michal86 píše: ok, díky.. si je stáhnu a vyzkouším skore.. jde mi především o 3D Mark 01
a testni to spíš na hrách - UT2004, Doom3 atd.

Tak jestli to záleží především jak to zvládá ten Q3A engine, tak to budu muset trošku ošéfovat tu kartu, doufam že se mi podaří otevřít ty pipelines + solidně přetaktovat. Tu kartu mam jen na přechodný období, když to pošlape dobře, tak si jí nechám a nebudu v blízký době upgradovat... ale ještě nevim, jak to půjde, teprve za hodinku si pro ní jdu na poštu..zombux píše:jo tak. no ale u těchle her je rozhodující výkon v OpenGL, takže tam bude chtít spíš porovnat grafy výkonu, mark je D3D ten ti neprozradí jak se budou chovat hry na enginu Q3A