havěť na alzasoftu???
- kuavik
- Mírně pokročilý

havěť na alzasoftu???
pouzivam firewall kerio a mam zapnutou filtraci www stranek, na alzaci me to ale nechce nacitat, tak musim tu filtraci vypnout, a jakmile sem to udelal, tak mi okamzite ve firefoxu naskocila hlaska jestli chci otevrit nejaky, ted si presne nepamatuju nazev - neco.dll , je to naka havet? ci co 
- zombux
- Odborník PCT

Re: havěť na alzasoftu???
napiš co.dll ať víme na čem jsme kuakuavik píše:pouzivam firewall kerio a mam zapnutou filtraci www stranek, na alzaci me to ale nechce nacitat, tak musim tu filtraci vypnout, a jakmile sem to udelal, tak mi okamzite ve firefoxu naskocila hlaska jestli chci otevrit nejaky, ted si presne nepamatuju nazev - neco.dll , je to naka havet? ci co
ignorelist: kremrole a dezoláti
- kuavik
- Mírně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

- kuavik
- Mírně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

- kuavik
- Mírně pokročilý

jo to bude asi vono, ty flashe se mi tam nezobrazujou,shadow píše:Asi jde o adrun.dll, tj. skript, jehož úkolem (četl jsem)je zobrazovat reklamní bannery. Pokud máš ve Firefoxu (nebo v jiným prohlížeči) zakázaný flash, tak se tě logicky zeptá, co s tím. Zkus si namapovat ad.adrenaline.cz na 127.0.0.1 (local host) v hosts souboru Windows.
a ceho ze to docilim tim namapovanim a moc sem nepochopil jak na to?
- zombux
- Odborník PCT

proč tak složitě? adblock.mozdev.org - do patternů se tohle zadá a je to, koukni do FAQ v sekci Programování, hned první Důležitej thread v sobě obsahuje moje patterny, mezi nima je i adrenalineshadow píše:Asi jde o adrun.dll, tj. skript, jehož úkolem (četl jsem)je zobrazovat reklamní bannery. Pokud máš ve Firefoxu (nebo v jiným prohlížeči) zakázaný flash, tak se tě logicky zeptá, co s tím. Zkus si namapovat ad.adrenaline.cz na 127.0.0.1 (local host) v hosts souboru Windows.
- shadow
- Středně pokročilý

http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.htmkuavik píše:jo to bude asi vono, ty flashe se mi tam nezobrazujou,shadow píše:Asi jde o adrun.dll, tj. skript, jehož úkolem (četl jsem)je zobrazovat reklamní bannery. Pokud máš ve Firefoxu (nebo v jiným prohlížeči) zakázaný flash, tak se tě logicky zeptá, co s tím. Zkus si namapovat ad.adrenaline.cz na 127.0.0.1 (local host) v hosts souboru Windows.
a ceho ze to docilim tim namapovanim a moc sem nepochopil jak na to?
show must go on..
- zombux
- Odborník PCT

koukni sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13899
narozdíl od hosts to umí i regulární výrazy a hlavně cokoliv (hosts umí jen domény), takže tím můžeš blokovat všechno.
narozdíl od hosts to umí i regulární výrazy a hlavně cokoliv (hosts umí jen domény), takže tím můžeš blokovat všechno.
- kuavik
- Mírně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

Ok. Pak na to juknuzombux píše:koukni sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13899
show must go on..
- miho
- Čestný člen

-
To neni tim, ze nema flash ale tim, ze ten adrun.dll (nejaky ISAPI filtr) je spatne naprogramovany a v hlavicce posila spatny mime type.shadow píše:Asi jde o adrun.dll, tj. skript, jehož úkolem (četl jsem)je zobrazovat reklamní bannery. Pokud máš ve Firefoxu (nebo v jiným prohlížeči) zakázaný flash, tak se tě logicky zeptá, co s tím. Zkus si namapovat ad.adrenaline.cz na 127.0.0.1 (local host) v hosts souboru Windows.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- shadow
- Středně pokročilý

- kuavik
- Mírně pokročilý