Zajímalo by mě jestli ovlivňuje rychlost vypalování, budoucí možnost přečtení zálohovaného dvd na playstation 2?
Mám jen jednu mechaniku...
Stalo se mi, že když jsem např. dělal zálohu postupem ->
Alcohol 120% -> vytvořit image -> vypálit image -> a vypálil jsem to rychlostí 4x, tak výsledek byl takový, že mi to PS2 nepřečetl...
Když jsem to samé vypálil jen 2x rychlostí tak to jelo v pohodě.
Takže mě zajímá jestli je chyba v rychlosti vypalování nebo kde jinde....
A jaký postup je na zálohování PS2 DVD nejlepší...ten můj přes Alcohol není třeba optimální...nevím...proto se ptám.
Dík
Jakou rychlostí vypalovat záložní DVD na PS2 ?
- Johny_Troskič
- Nováček

Jakou rychlostí vypalovat záložní DVD na PS2 ?
pro dobrotu na žebrotu..."vraťte mi můj P4"..."počkejte si v řádu několika měsíců, ale nebojte, určitě Vám ho vrátíme"...jak potěšivé, jenže : kdy přesně ???!!!
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Johny_Troskič
- Nováček

LG - 4120b
Asi to tak bude....to sem si myslel...no takže 2x rychlost je pomalá, ale lepší než vyhodit dvd pak do koše...
Ještě se chci zeptat : Někdy a nevím čím to je mi ta rychlost prostě nejde na těch 2x změnit...nabízí mi to třeba jen 4x a maximum.
čím to je? Mediama?
Asi to tak bude....to sem si myslel...no takže 2x rychlost je pomalá, ale lepší než vyhodit dvd pak do koše...
Ještě se chci zeptat : Někdy a nevím čím to je mi ta rychlost prostě nejde na těch 2x změnit...nabízí mi to třeba jen 4x a maximum.
čím to je? Mediama?
pro dobrotu na žebrotu..."vraťte mi můj P4"..."počkejte si v řádu několika měsíců, ale nebojte, určitě Vám ho vrátíme"...jak potěšivé, jenže : kdy přesně ???!!!
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Johny_Troskič
- Nováček

- ČIKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: