Problemy se stranky

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
izuel
Začátečník
Začátečník

Problemy se stranky

Příspěvek od izuel »

Ahoj

Jsem tady novy,no ale myslim si ,ze to bude ok :) .Mam problem nevim jak nastavit mou vychozi stranku znova treba na seznam.Trochu sem tak brouzdal letem svetem..a najednou bum..no nic zvlastniho warez,.zacaly se mi loadovat stranky a jako vychozi se mi nastavila http://i-lookup.com/. kdyz kliknu na vlastnosti exploreru, nastavim vychozi jakou chci, tak to stejne za chvili (resp.)po dalsim kliknuti prestane fungovat a zase se tam objevi http://i-lookup.com/.Tusim ze se bude muset zasahovat do registru, ale nevim jaky klic..

Dik moc za pomoc!
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Tady pomůže AdAware, když si ho nainstaluješ a aktualizuješ po webu, tak myslím odhalí "bordelware" v registu co tohe dělá a zničí ho.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

pavel.minarik píše:Tady pomůže AdAware, když si ho nainstaluješ a aktualizuješ po webu, tak myslím odhalí "bordelware" v registu co tohe dělá a zničí ho.
No díky jseš hodnej, že si na to reagoval, ale já bych si chtěl poradit bez nějakého dodatečného software.. :)
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

no...

Příspěvek od jjeniczek »

Ja bych ti doporucoval Free Surfer (http://www.kolumbus.fi/eero.muhonen/FS/Download.htm) k dispozici je i cesky preklad ) Ten nejen ze zabiji popupy, ale umi i zamknout homepage...

mno, co se tyce toho jak se ti to tam dostalo, pokud nepouzijes nejakej dalsi software, tak se ti to imho driv nebo pozdejs stane zas..

Ad-aware ti taky vrele doporucuju.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jedna rada, pokud vlezes na nejakej warez (ale plati to docela obecne) a vyskoci na tebe okno, jestli se na spustit nejaky program, nebo activex komponenta na strance, tak radsi davej ne, nebo se nebudes stacit divit!!!
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

Souhlas

Příspěvek od jjeniczek »

Dony píše:jedna rada, pokud vlezes na nejakej warez (ale plati to docela obecne) a vyskoci na tebe okno, jestli se na spustit nejaky program, nebo activex komponenta na strance, tak radsi davej ne, nebo se nebudes stacit divit!!!
jojo, jenomze receno slovy klasika lidska hloupost je nekonecna :o)
Naex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Naex »

Pokud si v REGEDITu zadáš vyhledat (Ctrl+F) výraz "Start Page" nebo
název stránky, tak to najdeš. Ale doporučuji hned vymazat zálohy registru
a vytvořit novou.
blondak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problemy se stranky

Příspěvek od blondak »

manualni odstraneni je popsano na

http://www.pestpatrol.com/PestInfo/i/ilookup.asp
AMD XP2500+ @(11*183 MHz)/1,650V/ [Water Cooled], MSI KT3-Ultra2 BR (A6380VMS.570), 2*256MB DDR 333 [Copper Cooled]/2.6V/, MSI GeForce 4Ti 4800 SE 8x 128MB @(330/610)/1.7V/[Water Cooled], WDAC 80GB JB, 2*Seagate 80GB Baracuda 7200 Stripe, DVD+-RW NEC ND-1300A, CD-RW TEAC CD-W540E, CD-R TEAC CD-540, Creative SB Live 1024!, Genius 5.1 Home Theater, KOSS Pro4/AAT CRT 21" iiYama Vision Master 502
Petr
Nováček
Nováček

Re: Souhlas

Příspěvek od Petr »

jjeniczek píše: jojo, jenomze receno slovy klasika lidska hloupost je nekonecna :o)
Mozna to ani nesouvisi s hlouposti.Ja obcas taky zajdu na warez,jeste nikdy jsem tam zadnou instal. apod. nepovolil,na vsechno davam ne,nebo zaviram krizkama,pouzivam kill pop-up a antivir a firewall a ted se mi tahle stranka co se tu popisuje taky natahla jako HP a Ad-Aware nic nenasel.Prestavim to a po restartu je to opet.....nastesti uz mne to tak netrapi,protoze do tydne zacinam skladat novej comp :D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pokud mate wokna 98 tak we slozce windows/system/msconfig

zalozka po spusteni. najdete toho chudaka a vypnete ho...

nevim jak v XP, se mi jeste nestalo....
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

internet sweep od symantecu (ze systemworks) ti to capne, ale musi tam byt driv, necmis prijit s krizkem po funuse...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

Mozna by nebylo spatny doporucit jinej prohlizec nez je IE ... preci jenom neni nejbezpecnejsi, ma horsi podporu CSS a spoustu dalsich veci nema nejlepe reseno (hold je to chytrej prohlizec :lol: ). Jinak muzu ti doporucit Operu, ktera je taky v cestine a obsahuje spoustu uzitecnych veci .... za zminku treba stoji download manazer :)
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“