INTERNET

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

slavek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

INTERNET

Příspěvek od slavek »

Prosím o pomoc, když mám PC delší dobu spuštěn a chci se připojit na internet pomocí modemu přes telefoní linku, tak připojení je navázáno ale nejdou otevřít žádné stránky na Internet Expoler.
V opačném případě, když je PC delší dobu vypnutý, zapnu ho a poté se zapojím na internet, tak nemám žádné problémy.
Antivir AVG 7 je stále aktualizován, Ad-aware SE je také aktualizován a spouštěn, instalace v PC je Servis Pak 2.
Fakt už nevím co dál. Mám tam něco co nemůžu najít (vir) nebo mám špatné natsavení ?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

nefunguje ti jen ten explorer nebo vubec nejede net?
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

aktualizuj si ovladace modemu :wink:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
slavek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavek »

Internet Explorer je otevřený a neustále mi píše nelze zobrazit, tak skouším jakoukoliv stránku i z historie ale bezvýsledně.
Aktualizace modemu ? To jsem nedělal. Fakt je, že vytáčení modemu je poněkud časově delší než bylo. Myslím tím zvukový efekt, který je slyšet.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? nemas zapnuty firewall?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to skoro i vypadá na hardwarovej problém - jestli to funguje když je PC "studený" :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
pipa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pipa »

Zkus odebrat a znovu nainstalovat TCP/IP protokol.Je možné že je nakopnutý.
AMD Duron 1,6G (Applepred),Gigabyte GA7VT600,Bios rev.F9,Ram 768 MB,Hitachi Deskstar T7K250,cooler Arctic Cooling CoperSilent 2.
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

slavek píše:Internet Explorer je otevřený a neustále mi píše nelze zobrazit, tak skouším jakoukoliv stránku i z historie ale bezvýsledně.
Aktualizace modemu ? To jsem nedělal. Fakt je, že vytáčení modemu je poněkud časově delší než bylo. Myslím tím zvukový efekt, který je slyšet.
udelej nejdriv tu aktualizaci ovladace normal pres spravce zarizeni z netu.
me to taky zaclo blbnout po instalaci SP2 :wink: , a pak uz bylo zas vse ok
Toshiba P100-10P

slavek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavek »

aktualizaci ovladače jsem udělal. Teď jen to zkoušet. Budu se muset odpojit z internetu a zkoušet připojení několikrát za sebou. Pokud to půjde, budu spokojen. V opačném případě jedu podle dalších rad.
Zatím všem děkuji.
slavek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavek »

Po několika připojení a odpojení se mi domovská stránka zobrazila a to celkem rychle , ovšem s náčítáním nových stránek to bylo horší. Dalo by se říci, že můžu odejít na kafe nebo v několika případech STRÁNKU NELZE ZOBRAZIT. Jsem vůbec rád, že ještě teď jsem se dostal do fóra.
budu pokračovat v dalších radách.
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

jakou rychlost ti to ukazuje po pripojeni? pokud malo jako treba 30 apod., tak zkus odpojit ostatni pristroje z linky, jako telefo, fax. a pripoj se.
mam osobne zkusenost, ze jeden telefon mi to takhle rusil a to byl homologavanej. vyzkousej to
zlaty adsl, u toho dial-up cloveku nekdy tecou nervy :wink:
Toshiba P100-10P

mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

kuavik píše:tak zkus odpojit ostatni pristroje z linky, jako telefo, fax. a pripoj se.
mam osobne zkusenost, ze jeden telefon mi to takhle rusil a to byl homologavanej. vyzkousej to
Jakykoli zarizeni, co uzira z telefoni zdirky proud vadi - treba ty bezdratovy telefony, co maj vlastni napajeni, nevadi, taktez nevadi faxy.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
slavek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavek »

Mám fax s vlastním zdrojem. A taky je propojen s PC ohledně faxu a skenu. Asi jsem udělal jednu chybu, aktualizace ovladače jsem dělal v PC, ne v netu. Chtěl bych se dotázat Kuavika kde se aktualizuje přes správce na netu. Můj modem není už nejmladší. Typ: Generic Soft K56
slavek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavek »

Rychlost připojení je vždy 26.4 Kb/s , ale pokud se budu odpojovat a hned připojovat, rychlost je kolem 38Kb/s stále roste výše ale nikam to nevede protože nedokážu nic otevřít (stránku).
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

slavek píše:Rychlost připojení je vždy 26.4 Kb/s , ale pokud se budu odpojovat a hned připojovat, rychlost je kolem 38Kb/s stále roste výše ale nikam to nevede protože nedokážu nic otevřít (stránku).
no ja mel nejdriv stabilne 50,2kbps, pak sem dal SP2 a najednou to bylo 30 a min a nekdy to jelo nekdy ne, taksem aktualizoval ovladac modemu pres spravce programu z inetu a pak to slapalo stabilne na 52, ale jak rikam taky tomu muze vadit pripojeny zarizeni, takze vse odpoj a aktualizuj a uvidis. dej vedet :)
Toshiba P100-10P

howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Zkousel si jiny browser, kdyz IE nejede?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
slavek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavek »

Odpojil jsem tel.fax od PC a jelo to stejně. Na modemu je zdířka LINE / PHONE, zaskočilo mě , že se modem připojil z obou zdířek telefoní linky. Modem má sloužit jako vstup a výstup. Je tohle normální ? Tady jsem chěl ještě říci, že než jsem si udělal SP 2, tak to před tím bylo stejné. Omlouvám se, že jsem to neřekl hned.
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

Zkusi bych vytahnou a zase zandat modem.
Mě dělala grafická karta, že po zapnutí jely jenom dvě barvy a když se ohřála tak naskočily ostatní.
Jinak s interníma modemama nemám nejlepší zkušenosti.
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

slavek píše:Odpojil jsem tel.fax od PC a jelo to stejně. Na modemu je zdířka LINE / PHONE, zaskočilo mě , že se modem připojil z obou zdířek telefoní linky. Modem má sloužit jako vstup a výstup. Je tohle normální ? Tady jsem chěl ještě říci, že než jsem si udělal SP 2, tak to před tím bylo stejné. Omlouvám se, že jsem to neřekl hned.
AHA :) , no linka by mela byt privedena do LINE, ale zkus jiny modem, jestli neni chyba v HW
Toshiba P100-10P

slavek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavek »

Poslední pomoc. Pomozte mi najít na netu DRIVER na modem.

Výrobce : Conexant
Typ : Generic Soft K56
Podpora: Windows XP Profesional

Pokouším se o už dost dlouho najít driver ale nedaří se mi.
Jinak jdu od toho a koupím nový modem.

Všem děkuji
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“