Blikání kontrolky na vypalovačce po instalaci XP
Moderátor: Loki5567
- Dictator
- Nováček

-
Blikání kontrolky na vypalovačce po instalaci XP
mám celkem zajímavý problém. Po instalaci XP PRO corp. Ed CZ se SP 1 mi stále poblikává kontrolka na vypalovačce, i když tam samo není disk. Na prvním IDE mám master hadr a na druhém IDE mám master DVD-ROM a slave CD-RW. pprojel jsem snad všechna nastavení a furt se mi to nepodařilo vyřešit. Zajímavé je, že když nabootuju MSDOS z diskety nebo starý systém Win ME, tak to nedělá. Nemá někdo nějaký TIP jak to vyřešit???
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Dictator
- Nováček

-
- kolo
- Mírně pokročilý

- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Dictator
- Nováček

-
Právě, že v msconfigu neni nic, co tam nepatří. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže dělat vypalovačka Teac - je to osmička a umí jen PIO4, - tak ji detekuje i bios, ale možná je to blbost a hlavně, na starých Winech i Dosu to nědělá ???JanHavlicek píše:Já bych to viděl spíš jako softwarový problém, nemáš nainstalovaný nějaký program na ovládání mechanik nebo tak něco ? Zkusil bych msconfig a projet věci spouštějící se po startu
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Intelman
- Začátečník

Vypalovačka 8X, která umí jen PIO? Co jsem měl možnost vidět 8X vypalovačky, tak vždy ATA33, ale určitě jsem neviděl všechny. Možná ty první byly.Dictator píše:Právě, že v msconfigu neni nic, co tam nepatří. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže dělat vypalovačka Teac - je to osmička a umí jen PIO4, - tak ji detekuje i bios, ale možná je to blbost a hlavně, na starých Winech i Dosu to nědělá ???JanHavlicek píše:Já bych to viděl spíš jako softwarový problém, nemáš nainstalovaný nějaký program na ovládání mechanik nebo tak něco ? Zkusil bych msconfig a projet věci spouštějící se po startu
- JirkaH
- Mírně pokročilý

Teac 58E (32x8x8) je skutečně PIO4. A jestli si to ještě pamatuji, tak opravdu na WinXP blikal skoro pořád. Moje doporučrní - nech ho blikat a neřeš to.Intelman píše:Vypalovačka 8X, která umí jen PIO? Co jsem měl možnost vidět 8X vypalovačky, tak vždy ATA33, ale určitě jsem neviděl všechny. Možná ty první byly.Dictator píše: Právě, že v msconfigu neni nic, co tam nepatří. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže dělat vypalovačka Teac - je to osmička a umí jen PIO4, - tak ji detekuje i bios, ale možná je to blbost a hlavně, na starých Winech i Dosu to nědělá ???