Po vymene case nenastartuje PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- MAN
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Po vymene case nenastartuje PC
Nevim jestli tento dotaz patri zrovna sem, protoze se mi po*ral asi cely komp, ale nejvetsi podil ma na tom snad deska?
Takze koupil jsem si case kterou mam v podpisu, vse predelal. Nic jsme s tim nedelali, az na cisteni, ktere sem provadel mym shit vysavacem a stetcem kulatym bilym tloustky 8 na vodove barvy.
No zapli jsme to a... pri bootovani desky (ne OS) se pres monitor objevili takove svisle modre cary. Pri bootovani OS (Win XP) to jelo normalne, asi v pulce bootovani se barvy rozmazali jakoby na 16 barev a pri koncu bootovani se pocitac restartoval.
Zkousel sem odpojit uplne vsechno az na to zakladni a nic. Zkousel sem prepojit RAMky a nic. Pak dosel kamos s grafikou Sapphire 9000Pro. No takto to normalne jelo (zadny cary) a pri konci bootovani OS se to resetlo. Pri druhem startu uz to nejelo vubec a na Back Panelu nam to psalo Early Chipset Initialization. Odpojili sme disk a nic, furt to stejny. Pripojili mou grafikou a nic to stejny.
Pak sem vzal mou grafiku a zkusil zapojit do jeho kompu. Normalne se nastartoval a po asi 2min behu se samovolne restartoval a objevili se pres monitor zas ty cary. V tu chvili pribehl majitel a okamzite vypnul a s jeho grafikou jede normalne.
FUJ! Jinak k tomu jak sme delali tu case mam min. 56 fotek, tak kdyby nekdo chtel aby tomu lepe porozumel tak dam k dispozici. Jo jeste neni to uplne do konce (dosli baterky).
TAK TO JE SNAD SECKO! Sorry za sloh. A PROSIMVAS MI PORADTE!!!
Kdyz to po sobe ctu tak to je k neuvereni co ten PC dokaze udelat. DIKY!
//Wilik - presunuto do odpovidajici sekce + upraven nadpis
Takze koupil jsem si case kterou mam v podpisu, vse predelal. Nic jsme s tim nedelali, az na cisteni, ktere sem provadel mym shit vysavacem a stetcem kulatym bilym tloustky 8 na vodove barvy.
No zapli jsme to a... pri bootovani desky (ne OS) se pres monitor objevili takove svisle modre cary. Pri bootovani OS (Win XP) to jelo normalne, asi v pulce bootovani se barvy rozmazali jakoby na 16 barev a pri koncu bootovani se pocitac restartoval.
Zkousel sem odpojit uplne vsechno az na to zakladni a nic. Zkousel sem prepojit RAMky a nic. Pak dosel kamos s grafikou Sapphire 9000Pro. No takto to normalne jelo (zadny cary) a pri konci bootovani OS se to resetlo. Pri druhem startu uz to nejelo vubec a na Back Panelu nam to psalo Early Chipset Initialization. Odpojili sme disk a nic, furt to stejny. Pripojili mou grafikou a nic to stejny.
Pak sem vzal mou grafiku a zkusil zapojit do jeho kompu. Normalne se nastartoval a po asi 2min behu se samovolne restartoval a objevili se pres monitor zas ty cary. V tu chvili pribehl majitel a okamzite vypnul a s jeho grafikou jede normalne.
FUJ! Jinak k tomu jak sme delali tu case mam min. 56 fotek, tak kdyby nekdo chtel aby tomu lepe porozumel tak dam k dispozici. Jo jeste neni to uplne do konce (dosli baterky).
TAK TO JE SNAD SECKO! Sorry za sloh. A PROSIMVAS MI PORADTE!!!
Kdyz to po sobe ctu tak to je k neuvereni co ten PC dokaze udelat. DIKY!
//Wilik - presunuto do odpovidajici sekce + upraven nadpis
Naposledy upravil(a) MAN dne úte 4. led 2005, 21:30, celkem upraveno 1 x.
- MAN
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- kolo
- Mírně pokročilý
1.Dal si dobre dosku do case,mysim ci sa vznutra nedotyka plechu...........
2.Problem moze byt tiez v doske,takze moze to byt na reklamačku!!
2.Problem moze byt tiez v doske,takze moze to byt na reklamačku!!
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
- MAN
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- nanuk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
a ked skusis vybrat dosku z CASE, a skusit ju zapnut?, mozno je ta skrinka z dakeho divneho materialu, co rusi dake komponenty v PC , ale to asi nie... resp. daky zavaznejsi problem s chladenim/prephrievanim
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zapoj desku mimo case a uvidíš, jeslti to způsobuje case. Ale spíš bych řekl, že jsi tam něco blbě zapojil nebo něco odešlonanuk píše:a ked skusis vybrat dosku z CASE, a skusit ju zapnut?, mozno je ta skrinka z dakeho divneho materialu, co rusi dake komponenty v PC , ale to asi nie... resp. daky zavaznejsi problem s chladenim/prephrievanim
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- kuavik
- Mírně pokročilý
no to je divny, myslis jako ze treba kabliky od diod to nak zkratly?asine. nebo zeby se nakym zpusobem dotykal plech case mb-cka a taky zkratoval. cely se mi to nak nezda, no budizLord píše:uplne normalne montoval jsem do Eurocasu 3199 a 4 desky tam nechteli jet, proste byl Case nejak v prd***
no i kdyz vlastne nedavno se mi stalo, ze se mi zkratnul usb kabel a komp kvuli tomu vubec nenabihal a vsechny porty byly nefunkcni, pak sem ho vytah a voala, vse jelo, takze vnitrni rozvod usb by to moh napachat.
- MAN
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý
no vnitřni rozvod usb, tim sem myslel když mas vyvedeny usb treba dopredu v casu, nic vic, nic minMAN píše:Asi nedotyka kazdopadne jsem to zkousel bez ni. Deska je ted reklamovana.Neprehriva se to na 100 %.Zkousel sem to nekolikrat... To bych byl nerad zas mesic bez kompu navic...Co mohlo odejit?
Jinak nevim jak odpojit VNITRNI rozvod usb.
2 Lord:Ta case je model YY 5601...je to v podpisu
- MAN
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jaitni
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Spis mas gramlavy ruceMAN píše:Tak mame po dlouhe dobe infosku ... no tak odesla grafika a mozna zakladka to jeste nevim...
Zdroj je fpohode, RAMky taky... ale pekne me to stve, dam to do nove case a odejde celej komp...
Priste to asi sverim do ruk odbornikum ... ja snad mam nejakou zlou auru ci co...
Priste me napis a zmaknem to spolu