5.1 zvuk.....je opravdu nutné?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
LeRoy2
Nováček
Nováček

5.1 zvuk.....je opravdu nutné?

Příspěvek od LeRoy2 »

Je opravdu nutné míti v PC repro pro 5.1 zvuk,když na filmy DVD nekoukám? Je už snad tolik her,které 5.1 zvuk podporují,nebo ten zážitek u nich je tak intezivní než s 2.1?
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Pro hry to více než doporučuju, zážitky jsou o mnoho intenzivnější nemluvě o 3D střílečkách když víš odkud jde výstřel:)
Není to nutnost ale doporučuju ti zajít si k někomu kdo ji má, zahrát si na tom třeba Vietcong a uvidíš jestli tě to chytne
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Presne tak... Tohle staci jednou slyset a nechces jinak. Novy hry uz to podporujou vesmes vsechny(samozrejme mam na mysli ty, u kterych to ma smysl - 2D arkádě by 5.1 zvuk asi moc nepridal,ale kdo ví :roll: ....), takze tady bych se neochuzoval....

BTW. LOTR: ROTK (hra) mluvi uplne za vše... Ten zvuk je proste nářez.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ja mel driv slusny kompl stereo a stacilo to... ted mam prozatim 4.0 a ke stereu bych se vracet nechtel, treba morrowind je pak uplne super :) az bude hotovy 7.1... :roll:
LeRoy2
Nováček
Nováček

Příspěvek od LeRoy2 »

Děkuju Vám všem. je rozhodnuto........5.1. Vyděl jsem nějaké testy a zdá se mi dobré repro Genius SW 5.1 Home Theater v ceně 4100. Co vy na to? není to zbytečný luxus? Máte jino zkušenost v podobné kvalitě za menší peníz?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

LeRoy2 píše:Děkuju Vám všem. je rozhodnuto........5.1. Vyděl jsem nějaké testy a zdá se mi dobré repro Genius SW 5.1 Home Theater v ceně 4100. Co vy na to? není to zbytečný luxus? Máte jino zkušenost v podobné kvalitě za menší peníz?
Ohledně těhle repráků je to různé. Někomu leze ze Subwooferu brum, někdo je zase spokojenej. Zkus si přečíst názory lidí ve fóru, už se to tu několikrát řešilo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

osobne mam predni napojeny na mikrovez... velmi slusny zvuk k PC :), zadni mam Genius SP K16 a bocni ted budu mit od hadese SP G16 :roll: bez subwoofru se klidne obejdu.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

ICE píše:ja mel driv slusny kompl stereo a stacilo to... ted mam prozatim 4.0 a ke stereu bych se vracet nechtel, treba morrowind je pak uplne super :) az bude hotovy 7.1... :roll:

Tak já mám přesně opačnou zkušenost:
dřív jsem používal creative 4.1 a před zhruba dvěma roky jsem si koupil receiver + pořádný bedny (stereo) a od tý doby jsem už nikdy ty chrastítka nepustil, asi před půl rokem jsem je uklidil pod postel

ne že by se mi prostorovej zvuk nezamlouval, ale chce to mít na to také dostatek místa na správné rozmístění satelitů a to já pro větší velikosti beden bohužel nemám..
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

misto by bylo... stereo mam maly dreveny repro od mikra.. (nic extra, ale ve sve tride je to dost dobry o plastacich nemluve.) vzadu mam ted Geniusy K16 a nabok prijdou jeste G16 :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“