AOC 7glr - help:(

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Hanck
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

AOC 7glr - help:(

Příspěvek od Hanck »

Cus fseci, potreboval bych radu jak eliminovat posun obrazu po kazdem nabehnuti systemu. Mam win XPcz, gkRadeon 9600proFB.
I gdys se to fzydcky posune tak o 3-5 mm vertikalne nebo horizontalne, tak me to zacina docela tocit. frrrrr
Pouzil sem orig i neorig drivery jak na monitor tak i na GK. vedel by nekdo?

predem diky.[/b]
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: AOC 7glr - help:(

Příspěvek od Butch »

Hanck píše:Cus fseci, potreboval bych radu jak eliminovat posun obrazu po kazdem nabehnuti systemu. Mam win XPcz, gkRadeon 9600proFB.
I gdys se to fzydcky posune tak o 3-5 mm vertikalne nebo horizontalne, tak me to zacina docela tocit. frrrrr

predem diky.[/b]
To je normální. Monitor se zahřívá a přitom se posouvá a roztahuje obraz. Stará ADI 17" mi tohle taky dělala. Obraz se tam asi za půl hodiny posunul o cca 5mm a trochu roztáhl a pak už se ustálil.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
vyhryz1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vyhryz1 »

Já mám úplně stéjný monitor a tohle mi teda nedělá. Používám originál ovladače pro Win9x. Jsou to jediné ovladače co používám a fungujou z Win9x na Win XP. Jedu na 100 Hz na GeForce Ti 4800 SE.
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: AOC 7glr - help:(

Příspěvek od ICE »

Hanck píše:Cus fseci, potreboval bych radu jak eliminovat posun obrazu po kazdem nabehnuti systemu. Mam win XPcz, gkRadeon 9600proFB.

predem diky.[/b]
je to normal... uz se to tu resilo. proste si to nastav tak jak je to pri dlouhodobm chodu a ze zacatku budes mit nekde pasky...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“