Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takže Insane je další obtížnost? Takže v Zy-Elu jsou čtyři obtížnosti: N, NGHT, HLL a INS.
Přes týden nemám čas hrát. ale o víkendu si určitě čas najdu.
P.S. Nemá někdo "náhodou" nějaké informace o Diablo III??????????????????????????????????????????????????????????
Přes týden nemám čas hrát. ale o víkendu si určitě čas najdu.
P.S. Nemá někdo "náhodou" nějaké informace o Diablo III??????????????????????????????????????????????????????????
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
Podívej se sem, tady je to dobře vysvětleno:
http://sue.webpark.cz/zyel/zyelinsanity.html
http://sue.webpark.cz/zyel/zyelinsanity.html
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to se omlouvam, uz jsem totiz aspon jednou slysel nazyvat HELL obtiznost nazvem INSANE (sileny).....takze sorry jeste ze to nekdo vysvetlil tak jak to ma byt.......
PS: do insane levelu MUSIS abys mohl projit az k cili takze tam opravdu pujdes
PS: do insane levelu MUSIS abys mohl projit az k cili takze tam opravdu pujdes
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- Vodnik
- Začátečník

-
Nepíše to SuE, ale Kato (autor modu)- SuE jen překládala. Do Insane levelu rozhodně nemusíš, klidně se to dá dohrát až k Baalovi na Hell, aniž bys tam nakouknul. Jenomže Hell končíš tak na levelu 200-250 a co pak? Pak zkusíš Insane a během pár vteřin jseš mrtvola. A začneš bádat proč a jak to udělal, abys přežil.
Jenom malé upozornění na závěr - v Insane levelech se pohybuje potvora, která zabije při svém úmrtí jakoukoliv melee postavu (kontaktní boj), která ji zabila. Chodit tam třeba s HC barbarem není tedy úplně dobrý nápad.
A ještě něco - potvory v Orifice of Oblivion ubírají na Hell cca 80-100K života na jednu ránu...
Jenom malé upozornění na závěr - v Insane levelech se pohybuje potvora, která zabije při svém úmrtí jakoukoliv melee postavu (kontaktní boj), která ji zabila. Chodit tam třeba s HC barbarem není tedy úplně dobrý nápad.
A ještě něco - potvory v Orifice of Oblivion ubírají na Hell cca 80-100K života na jednu ránu...
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Koudy
- Začátečník

Hraju Diablo 2: LOD, patch 1.10 final na nightmare a mám menší problém s Diablem. Vždycky když ho oživím, tak mi hra vyhodí tuhle hlášku a konec.

Nevíte někdo co s tím?

Nevíte někdo co s tím?
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ahoj
diablo2 hraju dost dlouho,zhruba od roku 2000[tak cervenec nebo srpen]
a az ted si to muzu uzit protoze od mynulich vanoc mam stroj na kterym to necuka protoze na 400mhz stroji podle me nehratelny.jinak mam originalku diablo2 specialni vanocni edici[rok 2000] ke ktery je soundtrack cd+ prirucka.diablo 2 lord of destruction mam taky originalku.
moje oblibena postava staci se mrknout na obrazek pod mym jmenem.
je to barbar naposledy jsem ho mel na levelu 27,skill u zbrani sekery 10bodu + palcaty 10 bodu.bohuzel lehly mi windows takze jsem prisel o data postav takze od znova.kdyby nekdo mel zajem tak mam na diablo 2 super cestinu co prelozi uplne vsechny texty ve hre.
zatim ahoj
wolf
diablo2 hraju dost dlouho,zhruba od roku 2000[tak cervenec nebo srpen]
a az ted si to muzu uzit protoze od mynulich vanoc mam stroj na kterym to necuka protoze na 400mhz stroji podle me nehratelny.jinak mam originalku diablo2 specialni vanocni edici[rok 2000] ke ktery je soundtrack cd+ prirucka.diablo 2 lord of destruction mam taky originalku.
moje oblibena postava staci se mrknout na obrazek pod mym jmenem.
je to barbar naposledy jsem ho mel na levelu 27,skill u zbrani sekery 10bodu + palcaty 10 bodu.bohuzel lehly mi windows takze jsem prisel o data postav takze od znova.kdyby nekdo mel zajem tak mam na diablo 2 super cestinu co prelozi uplne vsechny texty ve hre.
zatim ahoj
wolf
- drak
- Začátečník

Čeština od Maxe Prasáka je tady už nějakou dobu - už i pro verzi 1.10 - je opravdu dobrá.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Koudy
- Začátečník

Tak už vyšel editor postav pro v 1.10. Ke stažení je tady http://www.d2sector.net/downloads/pafil ... d=1&file=6 . Zkoušel jsem v něm popostrčit postavu do 5. aktu, ale nějak mi to nejde... hodí mě to do prvního. Tak jsem založil novou, posunul na patřičnej level a přeházel věci a pro změnu tenhle save diablo vůbec neotevře...
btw. Jestli je to kvůli crackům, tak to taky netuším...
btw. Jestli je to kvůli crackům, tak to taky netuším...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
- Vodnik
- Začátečník

-
This Account Has Been Suspended - takže tam už editor asi nebude. Pro 1.10 existuje ATMA - http://sue.webpark.cz/tipyATMA.html
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mican
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: