Diablo 1 + 2 + datadisky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Která postava je nejlepší?

Amazon
13
6%
Assassin
15
7%
Barbarian
49
21%
Druid
18
8%
Necromancer
37
16%
Paladin
61
27%
Sorceress
35
15%

Celkem hlasů: 228
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

INSANE je nejtezsi obtiznost.......jinak receno vrcholny bod ktery se snazis zdolat.....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Takže Insane je další obtížnost? Takže v Zy-Elu jsou čtyři obtížnosti: N, NGHT, HLL a INS.

Přes týden nemám čas hrát. ale o víkendu si určitě čas najdu.

P.S. Nemá někdo "náhodou" nějaké informace o Diablo III?????????????????????????????????????????????????????????? :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

ne jsou 3 ale predpokladam ze on rika HELL insane......

Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Podívej se sem, tady je to dobře vysvětleno:
http://sue.webpark.cz/zyel/zyelinsanity.html
vss Vodnik DrC+ (kp)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Aha, Sue píše "Nechodte tam"! Tím spíš tam všichni půjdou....já rozhodně :) :) :)
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

tak to se omlouvam, uz jsem totiz aspon jednou slysel nazyvat HELL obtiznost nazvem INSANE (sileny).....takze sorry jeste ze to nekdo vysvetlil tak jak to ma byt.......
PS: do insane levelu MUSIS abys mohl projit az k cili takze tam opravdu pujdes :-)

Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Nepíše to SuE, ale Kato (autor modu)- SuE jen překládala. Do Insane levelu rozhodně nemusíš, klidně se to dá dohrát až k Baalovi na Hell, aniž bys tam nakouknul. Jenomže Hell končíš tak na levelu 200-250 a co pak? Pak zkusíš Insane a během pár vteřin jseš mrtvola. A začneš bádat proč a jak to udělal, abys přežil.

Jenom malé upozornění na závěr - v Insane levelech se pohybuje potvora, která zabije při svém úmrtí jakoukoliv melee postavu (kontaktní boj), která ji zabila. Chodit tam třeba s HC barbarem není tedy úplně dobrý nápad.

A ještě něco - potvory v Orifice of Oblivion ubírají na Hell cca 80-100K života na jednu ránu...
vss Vodnik DrC+ (kp)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

To je docela dost :) Hned jak se dostanu do V Aktu, jdu do INSANE, ted jsem dohrál 1 Akt na 32 lvl. Ale kolikrát mě zabili, to ani nemá cenu počítat!!! :) :) :)
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Hraju Diablo 2: LOD, patch 1.10 final na nightmare a mám menší problém s Diablem. Vždycky když ho oživím, tak mi hra vyhodí tuhle hlášku a konec.
Obrázek

Nevíte někdo co s tím?
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Pěkný, pošli ho Blizzardu, at viděj, co napáchali tím svým "novým" patchem :) :) :)

Jinak nevím, ještě jsem takový error neviděl. :)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

A nezapomeň jim s tim poslat i crack, který to dělá. Viděl jsem velmi podobný problém u kamaráda, na vině byl D2loader
vss Vodnik DrC+ (kp)
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

já nevím čím to je, ale asi to nebude crackem, kámoš má crack a 1.10 final ,ale nemá s tím nejmenší problémy....
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Jestli to je, nebo není crackem nemůžu posodit, ale zkus si koupit originálku - ted už tolik nestojí, ale ta hra za to stojí určitě! :)
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

ahoj
diablo2 hraju dost dlouho,zhruba od roku 2000[tak cervenec nebo srpen]
a az ted si to muzu uzit protoze od mynulich vanoc mam stroj na kterym to necuka protoze na 400mhz stroji podle me nehratelny.jinak mam originalku diablo2 specialni vanocni edici[rok 2000] ke ktery je soundtrack cd+ prirucka.diablo 2 lord of destruction mam taky originalku.
moje oblibena postava staci se mrknout na obrazek pod mym jmenem.
je to barbar naposledy jsem ho mel na levelu 27,skill u zbrani sekery 10bodu + palcaty 10 bodu.bohuzel lehly mi windows takze jsem prisel o data postav takze od znova.kdyby nekdo mel zajem tak mam na diablo 2 super cestinu co prelozi uplne vsechny texty ve hre.
zatim ahoj
wolf
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Čeština od Maxe Prasáka je tady už nějakou dobu - už i pro verzi 1.10 - je opravdu dobrá.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Tak už vyšel editor postav pro v 1.10. Ke stažení je tady http://www.d2sector.net/downloads/pafil ... d=1&file=6 . Zkoušel jsem v něm popostrčit postavu do 5. aktu, ale nějak mi to nejde... hodí mě to do prvního. Tak jsem založil novou, posunul na patřičnej level a přeházel věci a pro změnu tenhle save diablo vůbec neotevře...

btw. Jestli je to kvůli crackům, tak to taky netuším...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

This Account Has Been Suspended - takže tam už editor asi nebude. Pro 1.10 existuje ATMA - http://sue.webpark.cz/tipyATMA.html
vss Vodnik DrC+ (kp)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Mohli bychom udělat hlasování o nejlepší (nejoblíbenější) postavu, co říkáte??? A následnou diskusi, at je nějaká sranda... :) :) :) :)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Diablo je nějaký mrtvý :(. Nevíte někdo "něco" o chystaném filmu DIABLO???
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

On má být nějaký film o Diablu? Na IMDB o tom nic nepíšou...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“