Jakou FX 5900 Ultra?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Socka
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jakou FX 5900 Ultra?
Čau, chci se vás zeptat jakou by jste mi doporučily FX 5900 Ultra.
FX od Gainward 256MB-ne golden, nebo Winfast A350Ultra. Zajímá mě hlavně výkon a taktování(klidně změna chlazení) a ne ty různý kraviny jako hry zdarma, kabely atd.
Dík za odpovědi
FX od Gainward 256MB-ne golden, nebo Winfast A350Ultra. Zajímá mě hlavně výkon a taktování(klidně změna chlazení) a ne ty různý kraviny jako hry zdarma, kabely atd.
Dík za odpovědi
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli se rozhoduješ jenom mezi Gainwardem a Leadtecem tak bych ti doporučil Leadtec, má perfektně zpracované chlazí, ostatně jako cokoliv od Leadtecu
NO a pokud bys třeba rozšířil svůj výběr i na ASUS tak bych zas doporučil ASUSe
NO a pokud bys třeba rozšířil svůj výběr i na ASUS tak bych zas doporučil ASUSe
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Maki
- Nováček
Re: Jakou FX 5900 Ultra?
Podivej se na me .........nevahej.........LeadtekSocka píše:Čau, chci se vás zeptat jakou by jste mi doporučily FX 5900 Ultra.
Dík za odpovědi
AMD athlon XP 2500+: 13x 205Mhz, 2x 256 MB DDR, Shuttle AN35N-Ultra, MicroStar FX5900 Ultra VTD(256MB, TV IN/OUT) , HDD Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y080P0 - 80GB 8MB, Zalman CNPS 7000A AlCu
- Tomek
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Asus
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
- overcloker.cz
- Začátečník
-
Vím že sem tato značka asi příliš nezapadne, ale chtě si názor jakou.Doporučuji Albatron.Výkon sice světabornej neni, ale cena a kvalita týhle značky hraje pro ní.Zpracování chlazení týhle karty je celkem obstojný.Mrkni na odkaz http://www.albatron.com.tw/english/it/v ... ?pro_id=68#
- Socka
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš tu Albatron jak má 3 větráky a když se jeden posere tak jde další?overcloker.cz píše:Vím že sem tato značka asi příliš nezapadne, ale chtě si názor jakou.Doporučuji Albatron.Výkon sice světabornej neni, ale cena a kvalita týhle značky hraje pro ní.Zpracování chlazení týhle karty je celkem obstojný.Mrkni na odkaz http://www.albatron.com.tw/english/it/v ... ?pro_id=68#
Viděl jsem recenzi a taktování a chlazení nic moc.
2 Tomek sháním FX5900U do 10500 Bez DPH a ta Asuska se mi do rozpočtu nějak nevejde.Kdes vzal ten MX 900 set s bluetoothem to bylo docela mastný ne?I když každího baví něco: můj táta taky jenom mění auta a nenechá si říct že Dodge Stealth je lepší než Ford Cougar nebo Chrysler Stratos.
Jinak jsem zapomněl dodat že v tý sestavě bude 52/24/52 Plextor.
- overcloker.cz
- Začátečník
-
Tomek:Tu recenzi na toho Albatrona jsem viděl taky, ale kámoš si jí před 14 dny koupil a měl jsem jí možnost testnout v mím kompu.Byl jsem celkem spokojenej.Obraz je na ní dle mého názoru fakt slušnej.Je pravda že ten výkon mně taky docela zklamal, ale po taktu ta karta docela slušně ožila.Jádro šlo dostat v pohodě na 500 a pamětï na 950 s tim chlazením co k tomu dodávaj.Zkoušel jsem zátěžový testy a ta karta mi přišla naprosto stabilní, tak nevim.Kvalita obrazu mi přišla po taktech sice malinko horší, ale vzhledem nárustu výkonu byla furt exelentní.Můj subjektivní názor je že tahle karta co se týče kvality obrazu a taktovatenosti je dobrá koupě.Nenutím nikoho aby se mnou souhlasil, ale pár karet už mi rukama prošlo a tahle byla jedna z těch povedenějších.Co se týče Asusu, tak je samozdřemě co do kvality asi lepší, ale nevím jak si stojí cenově proti tomu Albatronu.Co se týče výkonu, tak ty karty budou podobný