NFS Underground
Moderátor: Baneshee
- Wiruss
- Středně pokročilý

- hyp3
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ta zenska jde vypnout... pak tam jsou nomalne cisla...Marsellus Wallace píše:Spectral píše: Musíš mít všechna přeřazení Perfect. Finta je v tom, že se to týká i prvního zařazení z neutrálu na jedničku při startu. To znamená, že ve chvíli, kdy končí odpočet (3, 2, 1, GO!), musíš mít otáčky v zeleném pásmu --> nečekáš na start s plným plynem. Teprve po zařazení jedničky plný kotel a pak už se jen přesně trefovat do Perfectu. Když to zvládneš dokonale, nepotřebuješ ani NOS.
to trefování do perfectu mi celkem jde, ale ten start nikdy nevystihnu. takže těch půl sekundy ztratim vždycky hned při startu![]()
jak to děláš, že se trefíš ? mě přijde že každá ta ženská mává rukama jinak a čert aby se v tom vyznal kdy to je 3, 2, 1 nebo start...a ještě se tam trefovat s otáčkama motoru...![]()
asi za chvíli rozmlátim klávesnici...
takdy ma bejt vtipnej podpis
- hyp3
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se k tyhle gamesce taky dostal a mam dotaz - asi v 15. zavodu mi to zahlasi ze nemam dost "reputation stars" nebo tak neco a nepusti me to do dalsiho zavodu.. Vsechny predesly zavody jsem vyhral - tak kde k ty raputaci mam prijit ???
dík.
dík.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Šponty
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem se tam snazil "narvat" snad vsechno co šlo a porad zadna hvezda - pomaha tomu i to "vizualni" vylepsovani ??? V tom jsem se moc nehrabal pac se mi ty komediantský auta moc nelíbíŠponty píše:No musíš si vylepšit svojí káru....projdi si to v tuningu od A po Z a vylepši co se dá.....a vylepšuj dokad se ti nerozsvítí ta další hvědza dole....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- hyp3
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jojo právě že to nutný jeSentenced píše:No ja jsem se tam snazil "narvat" snad vsechno co šlo a porad zadna hvezda - pomaha tomu i to "vizualni" vylepsovani ??? V tom jsem se moc nehrabal pac se mi ty komediantský auta moc nelíbíŠponty píše:No musíš si vylepšit svojí káru....projdi si to v tuningu od A po Z a vylepši co se dá.....a vylepšuj dokad se ti nerozsvítí ta další hvědza dole....Ale jestli je to nutny tak ho necim oblepim
![]()
- hyp3
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jinak založil sem takový sdružení internetovejch hráčů týhle skvělý hry
. Je to na adrese www.cz-nfsu.tk ... můžete tam přidávat svoje auta,je tam forum a kolem vanoc by mel bejt prvni Tournament v dragu
... stačí se jen registrovat 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Sentenced píše:Jo jo uz jsem to tam nasel - je to o.k.![]()
Jinak tahle hra me fakt bavi, ma to skvelou atmosferu a obcas jde fakt o setiny vteriny a to se mi líbí![]()
Ten blur efekt je parádní
Jo jen jsem se chtěl zeptat na ten Blur. Když hraju NFS Underground na 1280x1024 a 4XAA, tak mi ten Blur nefunguje. Teda funguje, ale vypadá to, jako by se to přeplo do SW renderingu a strašně se to cuká.
No a když vypnu AA tak ten Blur jede v pohodě. Je teda možný že ten Blur efekt prostě nepodporuje AA?
A ještě jedna poznámka. podle mě by měl bejt Blur efekt omezen rychlostí.
Protože je dost nelogické, když stojíte na místě a pustíte Nitro, tak se Vám okolí rozmaže, jakoby jste jeli 250km/h. To podle mě trochu nevychytali.
Obecně se začně krajina rozmazávat i bez Nitra kolem 250km/h a s Nitrem se efekt ještě zvýrazní.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- michpo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Mam takovej problemek, mel jsem grafiku gf4 ti4200 a hra byla v pohode na max detaily i rozliseni, ted mam novou grafarnu (Gainward GS GF FX 5900 Ultra) a vsechny ostatni hry jsou ok, jen v nfs7 mam nejake divne vykreslovani, proste hra jede normalne, ale jak jedu tak to co je predemnou, tak ne ze by se to jemne zesvetlovalo jak se k tomu blizim, ono se to primo rozsvecuje jako zarovka (treba okolni domy, mantinely predemnou, atd), je to hruza.
Zkousel jsem i jine ovladace, znova nainstalovat dx9, preinstalovat hru, ale nic nepomaha, ve hre mam posledni patch.
Uz nevim co mam delat, nesetkal se s timto nekdo? Prosim poradte.
Diky za kazde info.
Zkousel jsem i jine ovladace, znova nainstalovat dx9, preinstalovat hru, ale nic nepomaha, ve hre mam posledni patch.
Uz nevim co mam delat, nesetkal se s timto nekdo? Prosim poradte.
Diky za kazde info.
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- michpo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lipfeather
- Začátečník