Doporucite radic ?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Vypravec
Nováček
Nováček

Doporucite radic ?

Příspěvek od Vypravec »

Zdravim..
Prosim odchazi mi 40 GB disk .. Tak nejak sem izoloval oblast poskozeni a snad se to nesiri dal nicmene Komp je pro mne nutnej pro praci.

Nebudu chodit kolem horke kase . muj kamarad mi poslal zdarma 20 GB SCSI disk. A rad bych jej sprovoznil nicmene si nejsem jist jaky SCSI radic mam koupit,

Rozhodujci je pro mne v tento necas cena. Takze klidne disk muze jet pomaleji.. hlavne at jede, a ja mohu dal moci pracovat.

Toto je vypis ze stitku na disku.

-----------------------------------------------------

68P ULTRA3 SCSI DRIVE

MODEL DDYS-T18350

Capacity: 18.2 GB RPM:10000RPM
------------------------------------------------------

Doted nemam skusenosti
z SCSI, takze nerad abych investoval do spatneho radice.

prosim poradte jakej typ koupit.. popripade hodit primo link na nejakou net prodejnu. :) a doufam ze to nebude stat vic nez 1500 Kc.. protoze to bych si radeji fakt nekde sehnal na novej IDE disk
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

to je IBM Ultrastar, stále docela dobrý disk. rozhraní ultra160scsi...což je stejně jedno, protože scsi je zpětně kompatibilní, takže TEORETICKY můžeš koupit jakýkoliv SCSi řadič z bazaru. rychlost ovšem bude taková, jakou ten řadič umí.

píšu teoreticky, protože mělo by to tak být. praxe je trochu jiná, takže kompatibilitu ti předem nikdo nezaručí a ani zaručit nemůže. druhou věcí je, že ta cena řadiče asi nebude taky nějak nízká :x ...takže možná bych raši koupil nový ide disk, pokud nejseš hdd fajnšmejkr :oops:
Vypravec
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vypravec »

Diky ti moc :)

Necht stesti provazi tvé kroky az na vecnost..
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“