Nahravani zvuku z Line-in
Moderátor: CageJ
- Geo
- Začátečník

Nahravani zvuku z Line-in
Mam standardni zvukovku na MB (AC97) a nemel jsem pribundlovany k tomu zadny software. Potreboval bych si stahnout nejake audio kazety do mp3 a jedine co mi schazi je nejaky jednoduchy program na nahravani do .wav souboru. Poradite nekdo nejaky dobry jednoduchy freeware nebo shareware, ktery to obslouzi? (krome zakl. recorderu ve Windows, ten je zas prilis jednoduchy - neumoznuje zadne nastaveni
)
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- myrek
- Nováček

- Geo
- Začátečník

- Geo
- Začátečník

Mno.. vyzkousel jsem ten Goldwave je celkem v poradku, ma vsak jednu divnou vlastnost, ktera mne silne vadi a proto ho nebudu pouzivat. A sice je nutne dopredu urcit delku zaznamu, to mne dost vadi, musim tak zjistovat presnou delku skladby a pak ji dopredu nastavit - to je dost zdrzovacka pri praci.
- Mike Rosoft
- Nováček

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jsou všechno placené programy že? Já můžu doporučit, sice z balíku k SB Live!, Creative wave editor spolu s Creative recorderem jako super kombinaci. Umí několik zdrojů (wave, what u hear, Line-in, CD in...) takže je možné nahrávat i zvuky - písničky - z her. Pokud máš někoho známého kdo má SB Live! tak ho popros ať ti půjčí instalační CD a vyzkoušej jestli to jde bez driverů k Live! a máš to...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- happy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ze stranek Creativu jsem si stahnul jen komponentu Creative Recorder, nainstaloval jsem pouze drivery a recorder (potreboval jsem prevest neco z MD), ale recorder neslo spustit - Cannot load some componentskarf píše:To jsou všechno placené programy že? Já můžu doporučit, sice z balíku k SB Live!, Creative wave editor spolu s Creative recorderem jako super kombinaci. Umí několik zdrojů (wave, what u hear, Line-in, CD in...) takže je možné nahrávat i zvuky - písničky - z her. Pokud máš někoho známého kdo má SB Live! tak ho popros ať ti půjčí instalační CD a vyzkoušej jestli to jde bez driverů k Live! a máš to...
Diky
- jago
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- g-m.name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jago
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé oživení tématu
.
Kx už dávno nepoužívám, protože jsou nanic - nejde s nimi ovládat žádný vstup, jen výstupy. Propojovat taky nic nepotřebuju. Vrátil jsem se k LiveWare 3 a po přeinstalaci win a vypnutí v biosu zbytečných portů to chodí.
Srovnání SoundForge a CoolEdit je pro mne jednoznačné: pro moje potřeby je nejlepší CoolEdit 2, je jednoduchý a funkční
Kx už dávno nepoužívám, protože jsou nanic - nejde s nimi ovládat žádný vstup, jen výstupy. Propojovat taky nic nepotřebuju. Vrátil jsem se k LiveWare 3 a po přeinstalaci win a vypnutí v biosu zbytečných portů to chodí.
Srovnání SoundForge a CoolEdit je pro mne jednoznačné: pro moje potřeby je nejlepší CoolEdit 2, je jednoduchý a funkční
AMD XP 1700+/2600+ (200x11) DUT3C JIUHB; Epox 8RDA3+; OCZ 512/433 dual ch.; Sparkle GF4 Ti4200 128 345/620; Hercules DigiFire 7.1; WD 80GB, SG 120GB; DVD RW LG 4165B, DVD RW LG 4165B; Enermax 465W; SELTZ 20II(CPU,GPU,NB)+radiátor eRTY81.
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
happy píše:Ze stranek Creativu jsem si stahnul jen komponentu Creative Recorder, nainstaloval jsem pouze drivery a recorder (potreboval jsem prevest neco z MD), ale recorder neslo spustit - Cannot load some componentskarf píše:To jsou všechno placené programy že? Já můžu doporučit, sice z balíku k SB Live!, Creative wave editor spolu s Creative recorderem jako super kombinaci. Umí několik zdrojů (wave, what u hear, Line-in, CD in...) takže je možné nahrávat i zvuky - písničky - z her. Pokud máš někoho známého kdo má SB Live! tak ho popros ať ti půjčí instalační CD a vyzkoušej jestli to jde bez driverů k Live! a máš to...Nevite nekdo co s tim ?
Diky
prostě chce Creative zvukovku, také jsem to takhle zkoušel a nic.Nahrávat umí i Wave editor ze stejného balíku a nemá žádné požadavky na Creative komponenty, prostě jede na čemkoliv.Osobně upřednostňuji soft Audacity-je free při nahrávání ukládá nejdříve do paměti,pak si vyberu v jakém formátu to uložim(wav,mp3,ogg),mohu nahrávat v monu i stereu a mám k dispozici velké množství přednastavení kvality zvuku apod. a editace je taky super.
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
- refugee
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: