Call of Duty

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Call of Duty

Příspěvek od Lord »

Cau lidi mam tuto hru a nepodarilo se mi ji rozjet. V readmu pisou ze muze nekdy nastat problem u desek s chipem nVidia. Nemate s tim nejake zkusenosti. Diky
....ze by to byl MELOUN
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

no pokud tam píšou že je s těma deskama nějaký problém, tak tam taky určitě píšou jak ho vyřešit, ne ?

co to znamená "nepodařilo rozběhnout " ?
R2D2
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty

Příspěvek od R2D2 »

Lord píše:Cau lidi mam tuto hru a nepodarilo se mi ji rozjet. V readmu pisou ze muze nekdy nastat problem u desek s chipem nVidia. Nemate s tim nejake zkusenosti. Diky
zdarec no mně to jelo v pohodě jen to začlo blbnout v jedné misi a to řešil hotfix od Ati. s nvidia chipem jak píšeš to rozhodně žádnej problém nemelo
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

povedlo se to naistalovat, ale nejde spustit ani singl ani multi, stahl sem novy driver k chipsetu, tak to zkusim. Jinak intro bezi v pohode
....ze by to byl MELOUN
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Lord píše:Cau lidi mam tuto hru a nepodarilo se mi ji rozjet. V readmu pisou ze muze nekdy nastat problem u desek s chipem nVidia. Nemate s tim nejake zkusenosti. Diky
Mě to běží v pohodě...NVidia 2.45, detonatory 44.03
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

mne to de uplne ok, ale vsem mejm kamosum (maj W2000 Pro SP4, jeden W98SE) to nejde. Nezalezi natom jestli maj ati nebo nVidii. zkus si nainstalovat XPcka, ta hra za to stoji!!!
ASUS F3T
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Mě to funguje dobře - dobře proto, že to asi tak po hodině hraní napíše, že mam málo paměti a málo virtuální paměti! Hra se začne sekat a pak spadne. Mam 512MB RAM Win nastavené ná výkon + nějaké ty detaily a 1500MB stránkový soubor. Kolik paměti a pagefile máte vy? Co s tím? ta hra je strašně žravá na paměť. Nedávno jsmě se shodli, že 1024MB RAM stačí i bez pagefile ale na tohle rozhodně ne.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

karf píše:Mě to funguje dobře - dobře proto, že to asi tak po hodině hraní napíše, že mam málo paměti a málo virtuální paměti! Hra se začne sekat a pak spadne. Mam 512MB RAM Win nastavené ná výkon + nějaké ty detaily a 1500MB stránkový soubor. Kolik paměti a pagefile máte vy? Co s tím? ta hra je strašně žravá na paměť. Nedávno jsmě se shodli, že 1024MB RAM stačí i bez pagefile ale na tohle rozhodně ne.
Mě to jelo klidně i 5 hodin v kuse na 512 a pagefile byl nastaven 768-1536 MB,ale po ukončení než se objevila plocha cca 20 sekund swapování z disku :oops: Je to prostě paměťožrout....2x512Mb + swap mi to už vyřešilo :) I Gothic 2 je na tom stejně :o
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

No ja to dopařil a na mem stroji to nedělalo žádný problém...
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Wiruss píše:No ja to dopařil a na mem stroji to nedělalo žádný problém...
Problém žádný jsme taky neměl....jen při delším hraní na 512 MB a ukončení to trošku déle najíždělo do win :(
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Tak já nevím Hraju to na 1024x768 s některými detaily na normal a někteeré na low ale stejně to je šíené. No aspoň že to jde tu hodinu. je to super pařba. Večer jsem ubránil most, teď demoluju přehradu :-D
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

karf píše:Tak já nevím Hraju to na 1024x768 s některými detaily na normal a někteeré na low ale stejně to je šíené. No aspoň že to jde tu hodinu. je to super pařba. Večer jsem ubránil most, teď demoluju přehradu :-D
Hrál jsem to pěkně na plno 1024x768, je to opravdu skvělá pařba..škoda jen že už jsem to dohrál...už mi jenom zbývá se zapojit do síťových pařeb :twisted: Čekají tě ještě skvělé kola..např:Ubránit jednu velkou budovu( to už budeš Sniper) a poslední kolo to je prostě lahoda :)
vyhryz1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vyhryz1 »

Je to bomba hra. Skoda, ze je to tak kratke. Dohral jsem to za dva dny. Ted to hraju na nejtezsi obtiznost a ve Stalingradu v tom 4 patrovem baraku to nejde a nejde projet. Nemci jsou uplne vsude a staci jedna pecka a jdes pod drn.
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

karf píše:Mě to funguje dobře - dobře proto, že to asi tak po hodině hraní napíše, že mam málo paměti a málo virtuální paměti! Hra se začne sekat a pak spadne. Mam 512MB RAM Win nastavené ná výkon + nějaké ty detaily a 1500MB stránkový soubor. Kolik paměti a pagefile máte vy? Co s tím? ta hra je strašně žravá na paměť. Nedávno jsmě se shodli, že 1024MB RAM stačí i bez pagefile ale na tohle rozhodně ne.
mne to de uplne plynule na plny detaily.. nespadlo to nikdy (mozna jednou, ale to nebylo pameti). kdyz sem mel este jednu 256 tak mi IGI2 demo psalo ze mam zvetsit pamet (pagefile), ale ukazalo se to jenom jako zlutej trojuhelnicek v hlavni liste a hra bezela v pohode dal.
ASUS F3T
FasterFucker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FasterFucker »

Mam problem s touto hrou :-( .. kdyz sem ji nainstaloval, po spusteni mi to napsalo windowsovskou hlasku "V aplikaci CoDSP.exe došlo k problemu a je treba ji zavrit" nize je moznost odeslat zprávu o chybách chytrolinum z microsoftu...nevim si s tim rady:-(mam to na ATIne 9100 .. kdo vi co s tim pls poradte .. dik za kazdou radu
Athlon XP 2000+@12.5x166 idle 39º/burn 46º,CHladic AC COpper Silent + 1x AC low noise ve zdroji v case pred disky AC low noise a 2x obyc. vetracky do serie, Epox 8RDA3+, 256 MBDDR 333, ATI Radeon Club3D 9100 128MB 250/250, HDD Seagate 7200ot/min. 20GB 36º + 120GB 8MB 37º, TV tuner WinFast 2000 Deluxe,AOC 7A+,Xpeckova Wokna PRO SP1
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

No ja mam tez Radeona 9100 s Catalysty 3.6 a slo to bez problemu. Ja sem to hral v jednom kuse od zacatku az do konce a uplne bez problemu. Jinak vyborna hra, ale dost kratka.

Pro FasterFucker: Mas nainstalovany direct X 9b a vsechny nove ovladace?
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
FasterFucker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FasterFucker »

2 Mtex: Prave ze mam :-( uz si nevim rady ... asi nainstaluju 98 a zkusim to tam :-D
Athlon XP 2000+@12.5x166 idle 39º/burn 46º,CHladic AC COpper Silent + 1x AC low noise ve zdroji v case pred disky AC low noise a 2x obyc. vetracky do serie, Epox 8RDA3+, 256 MBDDR 333, ATI Radeon Club3D 9100 128MB 250/250, HDD Seagate 7200ot/min. 20GB 36º + 120GB 8MB 37º, TV tuner WinFast 2000 Deluxe,AOC 7A+,Xpeckova Wokna PRO SP1
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Je to perfektni hra, jen skoda ze je tak kratka.....2 dny pareni (cca tak 6-8h) a bylo THE END.....ale zase to je jedna z mala her, ktera me ohromne chytla...

btw: ja mel taky problem s padanim....normalne se hra parkrat znicehonic vypla...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Borec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Borec »

martin_CZ píše:
mne to de uplne plynule na plny detaily.. nespadlo to nikdy (mozna jednou, ale to nebylo pameti). kdyz sem mel este jednu 256 tak mi IGI2 demo psalo ze mam zvetsit pamet (pagefile), ale ukazalo se to jenom jako zlutej trojuhelnicek v hlavni liste a hra bezela v pohode dal.
me to slo na 1024x768 na plny detaili uplne bez sekani, no mozna na zacatku to trochu sekalo ale asi jenom 5 sek jak sem se rozpohyboval tak super a to mam jenom 256mb ram a page file 768mb. jinak god parba
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Mne se to sralo na 98SE (jak uz psal martin cz) Nabehlo intro ale menu bylo nejaky zpuchrely, skoro cely sedy a singl ani multi neslo. Jinak sem tu hru celou dohral na notebook P4 1,8 256DDR, G4MXGO a v pohode. Hra je to pekna, ale pokud ste hrali par valecnejch her tak uz moc neprekvapi. Ale naramne sem se bavil... Stalingrad je fakt povedenej. Jak Enemy at the gates....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“