Nastavení her pro hraní na síti

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
kocicka
Nováček
Nováček

Nastavení her pro hraní na síti

Příspěvek od kocicka »

Nevíte někdo jak nastavit Medal of honour AA aby se dal hrát po síti PC křížený kabel-síť funguje.Paříme Age of Mythology.
Naposledy upravil(a) kocicka dne úte 9. pro 2003, 20:26, celkem upraveno 1 x.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Za 1) se tomu co myslíš neříká "kroucený kabel", ale "křížený kabel", nebo taky "crosslink". Kroucený je každý UTP kabel, ať už je křížený, nebo ne.

Za 2) musíš oba kompy nastavit. Tzn. přiřadit jim IP adresy (počítáme s tím, že dneska už všechny hry jedou přes TCP/IP) a ostatní údaje. Pak teprv budou komunikovat.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
test11
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od test11 »

Kočičce zjevně síť fachá Tome, když to píše :) Nevim ale jestlo MOH nevyžaduje na MP hraní server, tedy jestli podporuje client-to-client pařbu (třeba jako UT).
Asus A7V880, 512MB Winbond PC3200 + 512MB Seitec PC3200 dual chanel 2-3-3-7, AXP Thorton 2400+(2GHz)@2.2GHz FSB169, Vcore 1.65V, cooled By Thermaltake Volcano 7+, Hercules Radeon 9800 non-pro
SB Audigy2
Powered By Fortron 350W
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Pro Toma: Asi jsem blbej, ale jedinej kdo tady mluví a "kroucenym" kabelu jsi ty. Kočička napsala "KŘÍŽENÝ" kabel.

Pro kočičku: Trošku specifikuj dotaz, ale Tom má pravdu v tom, že to stačí nastavit ve vlastnostech.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
kocicka
Nováček
Nováček

Re: Nastavení her pro hraní na síti

Příspěvek od kocicka »

kocicka píše:Nevíte někdo jak nastavit Medal of honour AA aby se dal hrát po síti PC křížený kabel-síť funguje.Paříme Age of Mythology.
Jde mi o to jak spustit MOH,přímo nastavení multiplayeru ve hře nikde jsem nenašel host game.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Luke, test11: Tak buď kočička udělal edit, nebo jsem blbej a slepej já. Ale že bych se překouk na dvou místech (četl jsem "síť nefunguje"), to už tu dlouho nebylo... :-) Takže kočičko sorry... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

No jo Tome, už asi stárneš... :) :) :) :)

Jinak MOHAA po síti jsem hrál a žádný problém se spuštěním po síti jsem neměl... ale fakt si to už nepamatuju.
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

Jelikoz se uz na to tady nemuzu divat, tak jsem se na MOHAA podival.

Spustis hru->kliknes na dvere(multiplayer)->Vyberes Start(tim zahostujes)->ostatni klikaji na join.

2All: Nenadavejte si :twisted:
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
kocicka
Nováček
Nováček

Příspěvek od kocicka »

TomV píše:Luke, test11: Tak buď kočička udělal edit, nebo jsem blbej a slepej já. Ale že bych se překouk na dvou místech (četl jsem "síť nefunguje"), to už tu dlouho nebylo... :-) Takže kočičko sorry... :)
Editoval jsem křížený kabel,viděl jsi dobře.
kocicka
Nováček
Nováček

Příspěvek od kocicka »

Jafido píše:Jelikoz se uz na to tady nemuzu divat, tak jsem se na MOHAA podival.

Spustis hru->kliknes na dvere(multiplayer)->Vyberes Start(tim zahostujes)->ostatni klikaji na join.

2All: Nenadavejte si :twisted:
Krátké stručné,perfektní.Díky moc hledal jsem složitosti tam,kde nejsou.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

kocicka píše:
TomV píše:Luke, test11: Tak buď kočička udělal edit, nebo jsem blbej a slepej já. Ale že bych se překouk na dvou místech (četl jsem "síť nefunguje"), to už tu dlouho nebylo... :-) Takže kočičko sorry... :)
Editoval jsem křížený kabel,viděl jsi dobře.
V tom případě se Tomovi omlouvám. :) Stejně to byla de*****í otázka :) :) :) :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“