ViewSonic G90f+b nebo LG 900P ??
Moderátor: maXXmilian
- SpeedyJ
- Začátečník

ViewSonic G90f+b nebo LG 900P ??
Co mám koupit? stojí podobně. Dík za rady a uvítal bych zkušenosti na toho viewsonica.
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
odpoved je jasna
koupil jsem v utery F900P a je to genialni monitor...bohuzel ted jsem spalil desku takze jej testuji pouze v 1024 pripojeny na notebook se spatnou GK ale v tomto rozliseni totalni ostrost... jsem pro tento monitor, vybýral jsem dlouho ale pouze tento FLATRON se me libil natolik abych do nej investoval....rozhodne to neni spatny kup, horsi je ze se nedaji moc sehnat, ted byly dovezeny do evropy ale behem prvniho dne uz v TSbohemii nebyl ani jeden...jeste ze existuje WWW.CRTMONITORY.CZ kde jsem to koupil....
PS: videl jsem tam jeste dva dalsi takze mozna budes mit stesti, kazdopadne dobry kup...
PS: videl jsem tam jeste dva dalsi takze mozna budes mit stesti, kazdopadne dobry kup...
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- Lemra
- Čestný člen

- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
zvykl jsem si za minutuPAJA píše:ano take to byla prvni vec co poznamenal otec kdyz to uvidel...pri prechodu z kulateho monitoru na plochy se vam vzdy bude chvilu zdat prohnuty dovnitr...Lemra píše:Rozhodně LG - ta dovnitř prošláplá obrazovka bez proužků nemá chybu!
jinak u nas ve skole je 20 LG795FT+ a všechny maji prohnuty vršek obrazu... je to dost hnusny...